Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

«Παράδειγμα για όλους ο Θανάσης»


«Παράδειγμα για όλους ο Θανάσης»

«Παράδειγμα για όλους ο Θανάσης»
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έδειξε και... απέδειξε πως δεν εγκαταλείπει τον Παναθηναϊκό και στη χθεσινή ΓΣ του συλλόγου, όπου επανεξελέγη πρόεδρος του Ερασιτέχνη ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, ανακοίνωσε πως θα βοηθήσει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ με 120.000 ευρώ.
Σήμερα λοιπόν, η διοίκηση του «τριφυλλιού»ευχαρίστησε και με επίσημο τρόπο τον ηγέτη της ΚΑΕ, τον οποίο χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Παναθηναϊκούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του στον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και κυρίως για τη συνεχή και ακούραστη προσφορά του στο Σύλλογο. Η μακρόχρονη και ανιδιοτελής αρωγή του, ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Παναθηναϊκούς».
Παράλληλα, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και το νεοεκλεγέν ΔΣ ευχαριστούν όλα τα μέλη του συλλόγου που προσήλθαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνηςστον ίδιο και στους συνεργάτες του, προκειμένου να αλλάξει σελίδα η «Μάνα του Λόχου».
sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου