Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Απαλλάχθηκε ο Φερέιρα


Απαλλάχθηκε ο Φερέιρα

  • 08/03/2012, 15:56 | Διαβάστηκε 3303 φορές
Απαλλάχθηκε ο Φερέιρα
Κανένας λόγος δεν συντρέχει ώστε να ελεγχθεί πειθαρχικά ο Ζεσουάλντο Φερέιρα για τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τον Εργοτέλη για την διαιτησία του Κάκου, όπως αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Έτσι ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού απαλλάχθηκε.

Ο δικηγόρος των «πράσινων», Γιάννης Κάρμης, στην αγόρευσή του, εξέφρασε την έκπληξή του για την καταγγελία της ΚΕΔ προς τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, λέγοντας: «Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς δεν ευαισθητοποιήθηκαν σε άλλες περιπτώσεις. Επ ουδενί λόγο δεν είναι δυσφημιστικά όσα είπε ο κ. Φερέιρα. Έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικία την οποία αν την εκφράσει δεν σημαίνει ότι δυσφημεί. Η έννοια των λεγομένων του είναι ότι οι κάρτες που δόθηκαν ήταν αυστηρές».

Ο Γιάννης Κάρμης κατήγγειλε ότι οι πειθαρχικές διώξεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα είναι επιλεκτικές και μάλιστα σκόπευε να καταθέσει στο δικαστήριο (αλλά δεν το έκανε επειδή ο Φερέιρα απαλλάχθηκε χωρίς να δοθεί άλλη προθεσμία) σειρά δημοσιευμάτων που είχε μαζί του στα οποία καταγράφονταν δεκάδες δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη με τις οποίες έκανε λόγο για σφαγιαστικές διαιτησίες και εγκλήματα διαιτητών αλλά και δηλώσεις των Νίκου Καραγεωργίου, Νίκου Αναστόπουλου και Άγγελου Αναστασιάδη για τις οποίες ουδέποτε επιλήφθηκε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι δεν συντρέχει λόγος να ελεγχθεί πειθαρχικά ο Ζεσουάλντο Φερέιρα πριν καν προλάβει ο Γιάννης Κάρμης να ολοκληρώσει την αγόρευσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή που πάρθηκε με τόσο συνοπτικές διαδικασίες αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα προς τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η εκδίκαση για την πειθαρχική δίωξη που έχει ασκηθεί στον Παναθηναϊκό σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε για την διαιτησία του Βοσκάκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το κτίριο για να διαμαρτυρηθούν χωρίς όμως να προκαλέσουν το παραμικρό πρόβλημα.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου