Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Ο Δημήτρης Γόντικας έδωσε συνέντευξη Τύπου με την οποία ενημέρωσε για τις δραματικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γόντικας έδωσε συνέντευξη Τύπου με την οποία ενημέρωσε για τις δραματικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.
 

Αναλυτικά:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Τότε θα γίνει, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Παναθηναϊκού. 

Όσο για την UEFA και το τι θα γίνει στο εξής, είπε: «Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους παίκτες της εξελίξεις». 

Πρέπει να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση που δεν εκλεγεί νέο ΔΣ στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 18 Απριλίου, τότε ο Παναθηναϊκός οδηγείται στην λύση του Πρωτοδικείου.
newspao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου