Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Κόντρα στις πιθανότητές τουΤην ύστατη προσπάθεια να γλιτώσει την τιμωρία από την UEFA κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.  Όπως γράφει η SportDay, το «τριφύλλι» με διάφορες επαφές προσπαθεί να πετύχει είτε την αναστολή της απόφασης την ερχόμενη Τετάρτη, είτε αν υπάρξει αποκλεισμός για έναν χρόνο να μπορεί να ανασταλεί η απόφαση αν μέχρι τον Απρίλιο έχουν δοθεί τα χρήματα σε ποδοσφαιριστές και ομάδες.

Κόντρα στις πιθανότητές του

Το δεύτερο ενδεχόμενο μπορεί να γίνει, μόνο αν οι «πράσινοι» προσφύγουν στο CAS. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, αφού το αρμόδιο όργανο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα υποστηρίξει ότι η ΠΑΕ δεν έκανε όσα έπρεπε για να μην τιμωρηθεί. 

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» χρωστούν χρήματα σε Λιόν (Μπουμσόνγκ), Τζένοα (Ρούντολφ), Σετούμπαλ (Ζέκα) και όλα δείχνουν ότι θα τιμωρηθούν με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το όνομα που έχει «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη, τον έντιμο βίο και στο γεγονός, ότι τα χρέη άρχισαν να τακτοποιούνται μέχρι την αιφνίδια διάλυση του Δ.Σ. και ότι μπορεί να πληρωθούν όλα τα χρέη μόλις προκύψει το νέο Δ.Σ. τον Απρίλιο. 

Τι ζητάει ο Βγενόπουλος από τον Τζίγκερ 

Όλο το πρότζεκτ του γηπέδου στον Βοτανικό πρέπει να αναλάβει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και παράλληλα να επιστρέψει τα χρήματα που δόθηκαν για τη δημιουργία του, όπως επιθυμεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος. 

Όπως γράφει η SportDay, η θέση του «Βγενό» για το γήπεδο είναι η εξής: να αναλάβει ο Βαρδινογιάννης ό,τι ζημιές προκύψουν, είτε για την ΓΗΠΕΛ είτε για την ΠΑΕ, από ενδεχόμενη αγωγή του Βωβού και από ό,τι ζητήσει ο ΑΚΤΩΡ (περίπου 2,7 εκατ. ευρώ) λόγω της μη κατασκευής του γηπέδου. 

Οσον αφορά τον δήμο, ο Βγενόπουλος υποστηρίζει, ότι «αφού είναι σίγουρος ο Βαρδινογιάννης πως θα κερδίσει από την αγωγή 26 εκατ. ευρώ, ας την κάνει ο ίδιος και ας δώσει στην ΠΑΕ όσα χρήματα έχουν δοθεί για τη ΓΗΠΕΛ και αφορούν και υπαλληλικό προσωπικό. Ποσό που θα βγει μετά από έλεγχο ορκωτών λογιστών».

http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου