Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

ΕΡΤ το μεγαλείο σου...


ΕΡΤ το μεγαλείο σου...


Η ΕΡΤ έκοψε τους πρωταθλητές!

ΕΡΤ το μεγαλείο σου... Η δημόσια τηλεόραση την ώρα που ο Δημήτρης Χονδροκούκης σήκωνε την ελληνική σημαία μέσα στην Πόλη, δεν έκανε καν αναφορά στον αγώνα. Έκοψε τους Φιλιππίδη και Τσάτουμα για την ομιλία Παπουτσή! Ο Δ. Χονδροκούκης μίλησε για το περιστατικό στο Contra.gr.O Δημήτρης Χονδροκούκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος, κόπηκε, αγνοήθηκε, υποτιμήθηκε από την ΕΡΤ για ανεξήγητους λόγους. Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή, οι σχολιαστές του αγώνα δεν έκανα καν αναφορά στην υπερπροσπάθεια του πρωταθλητή μας. Ποιος ανεύθυνος επέλεξε να μεταδοθεί η ομιλία του Χρήστου Παπουτσή το Σάββατο και να μην προβληθούν οι προσπάθειες των Ελλήνων πρωταθλητών Φιλιππίδη και Τσάτουμα στην Κωνσταντινούπολη; Και αν δεν ήταν δική τους επιλογή να διακοπεί η μετάδοση, τότε ποιος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή; Αλήθεια, κάποιος ή κάποιοι από την διοίκηση της ΕΡΤ δεν πρέπει να δώσουν εξηγήσεις σ' αυτό το παιδί που δόξασε την χώρα μας;. Τρία ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις...
"Πραγματικά, δεν το πίστευα..."
"Μου το είπαν τα μέλη της αποστολής, πραγματικά δεν το πίστευα, κρίμα γιατί έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Δυστυχώς η προσπάθειά μου δεν μεταδόθηκε", δήλωσε στο Contra.gr με απογοήτευση το "χρυσό" παιδί του ελληνικού αθλητισμού, Δημήτρης Χονδροκούκης.

"Περήφανος μέσα στην Πόλη..."
"Πήρα το χρυσό μέσα στην Πόλη, αυτό για μένα είναι ξεχωριστό, διαφορετικό, λόγω της ιστορίας. Ένιωσα πολύ περήφανος και ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθειά μου. Ήταν ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με πολλές δυσκολίες, όμως τα κατάφερα. Η πρώτη θέση μέσα στην Κωνσταντινούπολη, έχει άλλη αίσθηση από ένα μετάλλιο στην Αυστραλία για παράδειγμα", υποστήριξε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.
"Τώρα θα ξεκουραστώ λίγο και μετά πάλι προπόνηση. Έχω πολλές υποχρεώσεις και στον ανοιχτό στίβο, με απώτερο στόχο βέβαια τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι. Αυτοί οι αγώνες έχουν άλλη αίγλη, όμως εγώ παλεύω κάθε φορά για το καλύτερο. Η πρώτη θέση δεν είναι αυτοσκοπός, το θέμα είναι να δίνω σε κάθε αγώνα τον καλύτερο εαυτό μου", τόνισε ο Δημήτρης Χονδροκούκης.
Σεβαστής: Τι να πω; Απίστευτο περιστατικό...
Ο πρόεδρος την ομοσπονδίας στίβου Βασίλης Σεβαστής μίλησε για την ενέργεια της ΕΡΤ.
"Στην Κωνσταντινούπολη έγιναν δύο περιστατικά. Το πρώτο έγινε με τους Τσάτουμα και Φιλιππίδη, οι οποίοι κόπηκαν από την ΕΡΤ (η μετάδοση του αγώνα) για να δείξει την ομιλία Παπουτσή από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Και φυσικά το δεύτερο περιστατικό είναι ο αγώνας του Δημήτρη Χονδροκούκη. Δεν έδειξαν καν τον αγώνα και μάλιστα οι σχολιαστές του αγώνα, δεν έκαναν ούτε καν ραδιοφωνική μετάδοση!
ΣΕΓΑΣ κατά ΕΡΤ!
Διαμαρτυρία με αφορμή την κίνηση της ΕΡΤ να διακόψει τη ζωντανή μετάδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, προκειμένου να μεταδώσει πολιτική εκδήλωση, εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου. «Ο ΣΕΓΑΣ διαμαρτύρεται για την διακοπή της ζωντανής μετάδοσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Κωνσταντινούπολης, για περίπου 45 λεπτά για την μετάδοση πολιτικής εκδήλωσης. Η ενέργεια αυτή προσβάλλει τους χιλιάδες Ελληνες φιλάθλους, αλλά και την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών, οι οποίοι εκπροσωπούν την Ελλάδα σε μια μεγάλη διοργάνωση».
corntra.g
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου