Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Με ονομαστικές προσκλήσεις ο τελικός!


Με ονομαστικές προσκλήσεις ο τελικός!ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο

Με ονομαστικές προσκλήσεις ο τελικός!
Η ΕΟΠΕ ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ότι ο τελικός του Κυπέλλου γυναικών στην Πρέβεζα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στις 7 Απριλίου, χαρακτηρίζεται αγώνας ειδικής διαχείρισης και δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια.

Θα διανεμηθούν ονομαστικές προσκλήσεις (με αναγραφή της αστυνομικής ταυτότητας) από την ΕΟΠΕ σε αθλητές και αθλήτριες ομάδων βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΕ, σε μαθητές σχολείων, στην Περιφέρεια Ηπείρου και στον Δήμο Πρέβεζας.

Σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα δοθούν από 20 ονομαστικές προσκλήσεις για τους φίλους της ομάδας, 15 για συγγενείς αθλητριών και προπονητικού τιμ και 5 VIP για τα μέλη των διοικήσεων και τους προσκεκλημένους τους. Όλες οι προσκλήσεις θα έχουν αριθμό δελτίου ταυτότητας και θα γίνει έλεγχος και ταυτοποίηση κατά την προσέλευση στο γήπεδο.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τις προσκλήσεις που θα πάρουν οι ομάδες, κάθε κατηγορία θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά (χρώμα, γραμματοσειρά κλπ) και ανά κατηγορία θα καθίσουν σε διαφορετικό σημείο στις εξέδρες του γηπέδου.

Σημειώνεται επίσης πως αν οι 15 προσκλήσεις για συγγενείς και οι 5 των VIP δεν καλυφθούν από μία ομάδα, δεν μπορούν να αντικατασταθούν με προσκλήσεις για τους φίλους της ομάδας, απλά θα μειωθεί ο συνολικός αριθμός (αντί για 40 θα πάρουν λιγότερες).

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν κατά την σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων με την Αστυνομία, η οποία και θα εγκρίνει το τελικό πλάνο διάθεσης των προσκλήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου