Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Μπαράζ παραιτήσεων στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον τρεις παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου, υπό τον φόβο των ποινικών ευθυνών.Μετά τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, έρχονται και οι πρώτες πληροφορίες να τα επιβεβαιώσουν.
Συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον τρεις παραιτήσεις. Ο λόγος για τους κ.κ. Χατζηνικολάου, Λουμίδη και Τζήμα. Μάλιστα, ο κύριος Λουμίδης φέρεται να έχει διαβάσει και μια επιστολή του κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. Φήμες υπάρχουν και για παραίτηση του κ. Ελευθεράκη, ενώ πρόθεση για παραίτηση έχει δηλώσει και η Λομβάρδου.
Παράλληλα, σε ότι αφορά τον άνθρωπο που φέρεται να έχει ζητήσει πίσω τα λεφτά του, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες αυτός είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ενώ δεν προχωράνε τα δάνεια των Πολέμη και Βασιλάκη.
Όλα αυτά αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί καθώς το Δ.Σ. συνεχίζεται... Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε...
17:05 Τα πρώτα πέντε μέλη που παραιτήθηκαν ήταν οι Χατζηνικολάου, Λουμίδης, Τζήμας, Ελευθεράκης και Λομβάρδου.
17:10 Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Γόντικα και όλο το ΔΣ να έχει παραιτηθεί πλην των Δομάζου, Κωνσταντίνου, Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.
17:15 Λίγη ώρα πριν αρχίσει το ΔΣ ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται να πληροφορήθηκε την πρόθεση παραίτησης του Δημήτρη Γόντικα και για αυτό φέρεται να έχει ζητήσει πίσω τα χρήματα του.
17:20 Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στη διάρκεια του ΔΣ και εξήγησε ότι από τη στιγμή που η παρούσα διοίκηση παραιτείται, τότε αυτός επιθυμεί να λάβει πίσω τα χρήματα του.
17:25 Στη διάρκεια της τηλεφωνικής παρέμβασης του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ ότι εάν έχει ξοδευτεί μέρος από το 1,7 και παραιτηθούν, θα τους κυνηγήσει δικαστικά.
Ο Γόντικας τον πληροφόρησε πως το 1,7 εκατομμύρια ευρώ δεν έχει χρησιμοποιηθεί και πως όποιες πληρωμές έγιναν, προήλθαν από άλλες πηγές.
Τέλος, ο Βγενόπουλος ζήτησε πίσω τα χρήματα του και τόνισε ότι θα διαθέσει το ποσό στην επόμενη διοίκηση.
17:30 Η συνεδρίαση δεν έχει ολοκληρωθεί και όσα μέλη έχουν μείνει στην αίθουσα προσπαθούν να βρουν μία λύση, για να μην μείνει ακυβέρνητος ο Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου