Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Ο "Βγενο" τήρησε την υπόσχεσή του, ο Τζίγκερ;


Ο "Βγενο" τήρησε την υπόσχεσή του, ο Τζίγκερ;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)
Ο "Βγενο" τήρησε την υπόσχεσή του, ο Τζίγκερ;
Βλέπω ότι κάποιοι φίλοι και δημοσιογράφοι τρέχουν... Είτε γιατί βιάζονται να είναι "μέσα" στις εξελίξεις, είτε γιατί έτσι τους είπαν και έτσι τα λένε και τα γράφουν. Ας δούμε τα πράγματα ως έχουν, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πλέον σε οριακό σημείο και αυτό κάποιοι δεν λένε να το αντιληφθούν, με πρώτο και καλύτερο τον μεγαλομέτοχο.
Ο Βγενόπουλος τήρησε στο ακέραιο την υπόσχεσή του - δέσμευσή του. Είχε πει ότι θα βάλει το ποσοστό που του αναλογεί (1,7 εκατ. ευρώ), εάν η αύξηση Μ.Κ. γινόταν στο 0,33 ευρώ και φυσικά το έπραξε.
Επίσης είχε πει ότι ΕΑΝ ο Βαρδινογιάννης αναλάβει τις νομικές και οικονομικές ευθύνες για το γήπεδο (ΠΑΕ-ΓΗΠΕΛ), τότε θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να συγκεντρωθούν τα 15 εκατ. ευρώ.
Ο Τζίγκερ συνεχίζει να παίζει την κολοκυθιά, οπότε ο Βγενόπουλος απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις.
Πιθανολογώ ότι (και) ο Πολέμης θα βάλει μέσα στην ημέρα 1 εκατ. ευρώ. Λέγεται ότι ένα μέρος θα είναι για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (260.000 ευρώ) και τα υπόλοιπα (740.000 ευρώ) ως ταμειακή διευκόλυνση.
Θα μετοχοποιηθούν εάν ο Τζίγκερ αναλάβει το γηπεδικό, ειδάλλως θα έχει να λαμβάνειν...

Επίσης πιθανολογώ ότι δεν θα βάλει κανείς άλλος χρήματα, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του γηπέδου.
Πληροφορίες λένε ότι ο Αλαφούζος, ο Ζολώτας και άλλοι τέσσερις επιχειρηματίες - εφοπλιστές περιμένουν να μπουν, έχοντας συνολικά συγκεντρώσει ένα ποσό που αγγίζει τα 5,5 εκατ. ευρώ, αλλά θα το πράξουν μόνο εάν ξεκαθαρίσει το γηπεδικό. Εάν δηλαδή ο Τζίγκερ το πάρει πάνω του.

Αυτό που φοβούνται είναι ότι θα βάλουν τα λεφτά τους και την επόμενη ημέρα ο Βωβός, ο Δήμος Αθηναίων και ο Μπόμπολας θα "επιτεθούν" στην ΠΑΕ, διεκδικώντας αποζημιώσεις και έτσι αντί τα λεφτά τους να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, θα πάνε υπέρ πίστεως και πατρίδας!

Γιατί όμως φοβούνται για τις αποζημιώσεις;
Όχι μόνο γιατί έχουν γνώση των όσων είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στη γενική συνέλευση της Παρασκευής, αλλά ΚΥΡΙΩΣ γιατί βλέπουν ότι οι άνθρωποι που χειρίστηκαν την υπόθεση (Βαρδινογιάννης, Σαμαράς), αντί να βγουν και να πουν: "Κύριοι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εμείς υπογράψαμε τις συμβάσεις, ξέρουμε τα πάντα και ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει. Και για να αποδείξουμε ότι όλες οι... φοβίες του Βγενόπουλου είναι αστήριχτες, υπογράφουμε μια σύμβαση με την ΠΑΕ ότι αναλαμβάνουμε όλες τις νομικές και οικονομικές ευθύνες"!

Εάν το έκανε αυτό ο Τζίγκερ, είναι βέβαιο ότι την επόμενη ημέρα στον λογαριασμό του Παναθηναϊκού, δεν θα έμπαιναν ΜΟΝΟ τα 5,5 εκατ. ευρώ που είναι παρκαρισμένα, αλλά και ένα ακόμη ποσό από την πλευρά του Βγενόπουλου. Άλλα 6,5 εκατ. ευρώ και έτσι θα καλύπτονταν πλήρως η αύξηση Μ.Κ. και ο Παναθηναϊκός όχι μόνο θα γλίτωνε από την "γκιλοτίνα" της UEFA, αλλά θα δημιουργούσε και τις προϋποθέσεις για να χτίσει μια ισχυρή ομάδα για τη νέα σεζόν!

Όσο ο Βαρδινογιάννης σφυρίζει αδιάφορα, είναι της πλάκας όλα αυτά που ακούγονται ότι ο Βγενόπουλος ετοιμάζει διοίκηση, ότι ετοιμάζει τα πλάνα του και ότι, ότι, ότι...

Ο Βγενόπουλος ότι ήταν να κάνει το έκανε. Πλέον είναι στο χέρι του Τζίγκερ να βοηθήσει να γίνει μια ομαλή μεταβίβαση μετοχών ή να στείλει τον Παναθηναϊκό στην... γκιλοτίνα!

ΥΓ. Για την αποπομπή Παπαδοσπυριδάκη και εάν σημαδοτοδεί την είσοδο Βγενόπουλου στην ΠΑΕ, απλά σας παραπέμπτω στα όσα είπε ο Mr MIG στη γενική συνέλευση. Η κίνηση αυτή έχει να κάνει αφενός με την αλλαγή του προεδρείου της ΓΗΠΕΛ, από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ χωρίς και ενημερώσει κανέναν και κατά δεύτερο λόγο με την επιλογή του κυρίου Παπαδοσπυριδάκη να πληρώνονται στην ώρα τους τα νοίκια της Παιανίας (1 εκατ. ευρώ) και να παραμένουν απλήρωτοι οι παίκτες!
Δεν θα μπορούσε λοιπόν ΠΟΤΕ τα λεφτά που έβαλε ο Βγενόπουλος στην ΠΑΕ, αλλά και ο Πολέμης, να τα διαχειριστεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου