Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Έβαλε λεφτά ο Βγενόπουλος


Έβαλε λεφτά ο Βγενόπουλος

Έβαλε λεφτά ο Βγενόπουλος(Photo: Action Images)
Όπως είχε προαναγγείλει, ο Ανδρέας Βγενόπουλος την Δευτέρα το πρωί έβαλε τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ποσοστό του, συμμετέχοντας έτσι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, αναμένεται και ο Αδαμάντιος Πολέμης να κάνει το ίδιο όπως επίσης να φανούν και οι προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου και της δικής του ομάδας επιχειρηματιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Mr MIG κατέθεσε στο λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 1.678.969 ευρώ, όσα χρήματα δηλαδή αναλογούν στο ποσοστό του(10,8%). Κάτι πολύ βασικό αφού η UEFA μέχρι τέλη Μαρτίου θέλει να «δει» 2,5 εκ. € για να δώσει το «πράσινο φως» και να μπορεί το «τριφύλλι» να ελπίζει σε ευρωπαϊκή συμμετοχή την επόμενη σεζόν.

Ποσό, το οποίο θα υπερκαλυφθεί από τα χρήματα που θα βάλει αργότερα μέσα στην ημέρα ο Αδαμάντιος Πολέμης ο οποίος όπως έχει δηλώσει στο περιβάλλον του, θα συμμετάσχει με περίπου 1εκ. € στην ΑΜΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με μία ομάδα επιχειρηματιών θα μπουν κι αυτοί στην ΑΜΚ και αναμένεται μέχρι το βράδυ να γίνει γνωστό το ποσό. Πληροφορίες θέλουν το ποσό αυτό να είναι πάνω από 1εκ. € ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και ο Ζολώτας με το ποσοστό του ή κάτι πάνω από αυτό, όπως και άλλοι υπάρχοντες μέτοχοι του Παναθηναϊκού. Αφού στα ταμεία της ΠΑΕ μέχρι τέλος Ιουνίου πρέπει να μπούνε 8,9εκ. €. 

Αλέξης Παπαχρήστος
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου