Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚOΠΟΥΛΟΥ.Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να μας “φάει” την έκταση του γηπέδου της Λεωφόρου είναι γελασμένος. Όποιος νομίζει ότι θα πάρει χωρίς να δώσει είναι επίσης γελασμένος. Όλος ο Παναθηναϊκός θα είναι μια γροθιά για να το αντιμετωπίσει”.ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚOΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΒOΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε οικονομική βοήθεια στο τμήμα του βόλεϊ των γυναικών για την επόμενη περίοδο.Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για μία ακόμα φορά θα βρεθεί κοντά στη “Μάνα του Λόχου”.
Αμέσως μετά το νέο κάλεσμα του Αχιλλέα Μακρόπουλου για βοήθεια από όλους όσους μπορούν, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε παρών. Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει οικονομικά το τμήμα του βόλεϊ γυναικών την επόμενη περίοδο.
Για την ακρίβεια υποσχέθηκε ότι θα δώσει 120.000 ευρώ για την ενίσχυση του τμήματος κάτι που το έχει ξανακάνει στο παρελθόν.
Παράλληλα, απεύθυνε και εκείνος από την μεριά του ενωτικό κάλεσμα προς όλους τους Παναθηναϊκούς να συσπειρωθούν ώστε να βγει ο Σύλλογος από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί.
Αναλυτικά όσα είπε: “Είμαι βαθιά συγκινημένος. Ο Παναθηναϊκός είναι τρόπος ζωής και χαίρομαι που είμαι δίπλα στον σύλλογο. Μπράβο που είστε παρόντες και μπράβο στους υποψήφιους. Όσοι είναι εδώ και είναι εκτός ψηφοδελτίου δεν θα πρέπει να είναι στεναχωρημένοι. Όλοι είναι Παναθηναϊκοί. Εγώ έχω στην καρδιά μου τον Νίκο Πλυτά, και είμαι χαρούμενος που τον είχα δίπλα μου. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου. Μπράβο σε όλους και θέλω να μεταλαμπαδεύετε την ιδέα του Παναθηναϊκού από γενιά σε γενιά. Καμιά φορά δεν έχει αξία το πόσα χρήματα δίνει ο καθένας, αλλά το αν έχει στην καρδιά του τον Παναθηναϊκό. Εγώ ωστόσο, θα προσφέρω 120.000 ευρώ στο τμήμα που αγαπώ περισσότερο από όλα, το γυναικείο βόλεϊ.
Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να μας “φάει” την έκταση του γηπέδου της Λεωφόρου είναι γελασμένος. Όποιος νομίζει ότι θα πάρει χωρίς να δώσει είναι επίσης γελασμένος. Όλος ο Παναθηναϊκός θα είναι μια γροθιά για να το αντιμετωπίσει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου