Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Διευκρίνιση από παλαιμάχους Τετάρτη, 04-04-2012 13:32 Με νέα ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι αναφέρουν οτι ουδέποτε έθεσε όρο να βάλουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι χρήματα ο Βγενόπουλος.Διευκρίνιση από παλαιμάχους

Τετάρτη, 04-04-2012 13:32

Με νέα ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι αναφέρουν οτι ουδέποτε έθεσε όρο να βάλουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι χρήματα ο Βγενόπουλος.


Στην ανακοίνωση τους την Τρίτη (03/04), οι παλαίμαχοι ανέφεραν ότι «ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος μας είπε ότι θα βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό μόνο εάν βάλουν και οι άλλοι μέτοχοι». Αυτό, όμως, δεν έχει καμία βάση και ουδέποτε συζητήθηκε κάτι τέτοιο στη συνάντηση που είχαν με τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο της ΠΑΕ.  Με ανακοίνωσή τους, λοιπόν, αναφέρουν πως το λάθος τους ήταν εκ παραδρομής και σε καμία περίπτωση σκόπιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκ παραδρομής χθες στην ανακοίνωσή μας αναφέραμε ότι ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος μας είπε ότι θα βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό μόνο εάν βάλουν και οι άλλοι μέτοχοι. Ο κ. Βγενόπουλος, όπως άλλωστε τοποθετήθηκε και στη δική του ανακοίνωση, μας είπε ότι εάν αναλάβουμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχουμε από εκείνον την οικονομική στήριξη που του αναλογεί και στην αποφασισθείσα αλλά και σε οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Προφανώς το λάθος μας αυτό δεν ήταν σκόπιμο και δεν έχουμε καμία πρόθεση ούτε να υποβαθμίσουμε την προσφορά του στον Παναθηναϊκό, ούτε τις προσπάθειες που καταβάλει την περίοδο για τη σωτηρία της ομάδας.

Ο πρόεδρος,
Βασίλης Κωνσταντίνου».

http://www.leoforos.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου