Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Καμίνης αγνοείται!


Καμίνης αγνοείται!

Τετάρτη, 25-04-2012 23:20

Aber Alert για τον Δήμαρχο 
Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο να ψάχνει να τον βρει δύο μέρες. «Ότι κάνω και θα κάνω είναι για το συμφέρων του Ερασιτέχνη» μας τόνισε ο επικεφαλής της... μάνας του λόχου.


Την μεγαλύτερη... κλεψιά του αιώνα προσπάθησε να κάνει ο Δήμος Αθηναίων με την περιβόητη “διπλή ανάπλαση”, καθώς με νέα τροπολογία ήθελε να πάρει την Λεωφόρο για να φτιάξει μέρος πρασίνου και ως αντάλλαγμα να δώσει μόνο ένα κλειστό γυμναστήριο που δεν θα έφτανε καν τις 2.000 θέσεις.
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχθούν στον Ερασιτέχνη και αν δεν υπάρξει η διπλή ανάπλαση όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί με ποδοσφαιρικό γήπεδο και κλειστό από 6.000 έως 8.000 θέσεων, τα πάντα σταματούν εδώ.
Ο πρόεδρος του Α.Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος προσπαθεί να βρει το τελευταίο διάστημα τον Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ωστόσο παρά τις κρούσεις του αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί, ενώ η πλευρά του Δημάρχου τηρεί σιγή ιχθύος, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πως έχει... λερωμένη την φωλιά της.
Το leoforos.gr μίλησε με τον επικεφαλής της... μάνας του λόχου που ανέφερε σχετικά: «Τον καλώ να μιλήσουμε και να του εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα. Να τον ενημερώσω αν δεν ξέρει κάποια πράγματα, αν και με την σημερινή ανακοίνωση θα ενημερωθεί πληρέστατα. Ότι κάνω και ότι θα κάνω από εδώ και πέρα στο θέμα του γηπέδου είναι για το συμφέρον του Ερασιτέχνη».
Συντάκτης: Φώτης Καρακούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου