Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Η Πρεβολαράκη στο Λονδίνο.Την πρόκρισή της στην μεγαλύτερη φετινή αθλητική διοργάνωση, τους 30-στους σύγχρονους Ολυμπιακούς αγώνες εξασφάλισε η πρωταθλήτριά μας Μαρία Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό προολυμπιακό προκριματικό τουρνουά της Σόφιας.


ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ!!!
Δεν μου αρέσειΣχολιάστε
Προσθήκη ετικετών στη φωτογραφία


Η Πρεβολαράκη στο Λονδίνο

Κυριακή, 22 Απρίλιος 2012 16:38Κουκλίδης Χαράλαμπος
Στιγμιότυπο από τη τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης του 2012             Στη φωτογραφία: Στιγμιότυπο από τη τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης του 2012palema.gr
Την πρόκρισή της στην μεγαλύτερη φετινή αθλητική διοργάνωση, τους 30-στους σύγχρονους Ολυμπιακούς αγώνες εξασφάλισε η πρωταθλήτριά μας Μαρία Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό προολυμπιακό προκριματικό τουρνουά της Σόφιας.
Η αθλήτρια του Εθνικού Γ.Σ. ξεκίνησε τον αγώνα της με νίκη επί της Λευκορωσίδας Nadzeya SHUSKO με πτώση5-0 (0-3, 5-3, 0-0). Στον επόμενο γύρο η πρωταθλήτριά μας επιβλήθηκε με 3-1 (0-1, 1-0, 4-3), τηςΛιθουανής Anastasija GRIGORJEVA συνεχίζοντας έτσι την πορεία προς τον τελικό της κατηγορίας της. Επόμενη αντίπαλος η Μολδαβή Ludmila CRISTEA, η οποία είχε την ίδια τύχη με τις προηγούμενες αφού έχασε με 0-3 (0-1, 0-4, 0-0) από την Πρεβολαράκη.
Με τον τρόπο αυτό η πρωταθλήτριά μας βρέθηκε να αγωνίζεται σε λίγη ώρα για το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας των 55 κιλών αντιμέτωπη με την άλλη φιναλίστ της κατηγορίας την Yuliya RATKEVICH από τοΑζερμπαϊτζάν. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού, ο οποίος θα γίνει σε λίγο, η αθλήτριά μας εξασφάλισε το εισιτήριο για το Λονδίνο μιας και οι δύο πρώτες κάθε κατηγορίας βάρους στην διοργάνωση αυτή, θα δώσουν το παρόν τους στις παλαίστρες του Λονδίνου.
Μια ανάσα από την πρόκριση βρέθηκαν και οι, Παπαβασιλείου Αγόρω στα 63 κιλά γυναικείας πάλης,Αρζουμανίδης Ιωάννης στα 120 κιλά ελ/ραςΜατιάς Βλαδίμηρος στα 60 κιλά ελ/κήςΤουνουσίδης Θεόδωροςστα 84 κιλά ελ/κής (χάλκινο μετάλλιο)Κουτσιούμπας Γεώργιος στα 96 κιλά ελ/κής και Κουτσίουμπας Ξενοφών, ο οποίος αντιμετωπίζει στον μικρό τελικό για το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια των 120 κιλών ελ/κής τον Γεωργιανό Sergo GOGISVANIDZE.
Συγχαρητήρια στη Μαρία Πρεβολαράκη για την μεγάλη χαρά που μας έδωσε με την σημερινή της εμφάνιση, καθώς και σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά σε τόσο δύσκολουςκαιρούς για να μας κάνουν υπερήφανους.
Ευχόμαστε και στους υπόλοιπους ότι καλύτερο στα επόμενα δύο προολυμπιακά τουρνουά της 3ης προκριματικής φάσης!
palema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου