Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Απόφαση για κινητοποιήσεις από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού


Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι για νέες ειρηνικές κινητοποιήσεις κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη αλλά θα περιμένουν πρώτα τις εξελίξεις με το σύνδεσμο των Παλαίμαχων.
Αποφασισμένοι να προβούν σε νέες κινητοποιήσεις, ένα νέα συλλαλητήριο, μια ειρηνική συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Γιάννη Βαρδινογιάννη και ενδεχομένως μια συγκέντρωση έξω από την «Μότορ Όιλ» είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.
Αυτές τουλάχιστον ήταν κάποιες από τις προτάσεις που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της συνέλευσης του «Ενιαίου Φορέα» την Κυριακή το απόγευμα στον «Τάφο του Ινδού» όπου έδωσαν το παρών κοντά στους 3.000 φίλους των πράσινων και κράτησε για περίπου δυο ώρες.
Το κλειστό ήταν ασφυκτικά γεμάτο μέσα, από άκρη σε άκρη, μέχρι και στους διαδρόμους ενώ πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και απέξω από το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου με φίλους του Παναθηναϊκού από την Αθήνα και την Επαρχία να είναι παρόντες.
Όλα αυτές οι κινητοποιήσεις όμως και όποιες επιπλέον αποφάσεις παρθούν θα παρθούν από την Τετάρτη και θα ανακοινωθούν στα μέλη των φίλων του Παναθηναϊκού στους κατά τόπους συνδέσμους των πράσινων.
Την Τετάρτη τα σπουδαία...
Ο λόγος για τον οποίο οι κινητοποιήσεις παίρνουν παράταση μέχρι την Τετάρτη είναι γιατί οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού θα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις που θα υπάρξει με τον σύνδεσμο Παλαιμάχων και τις συζητήσεις με τους μετόχους.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου εξάλλου Βασίλης Κωνσταντίνου έδωσε το παρών στον «Τάφο του Ινδού» και βρέθηκε στο επίκεντρο απαντώντας στις ερωτήσεις των οπαδών οι οποίοι αναγνώρισαν την καλή του πρόθεση αλλά του ζήτησαν όταν τελειώσει η ιστορία είτε αρνητικά είτε θετικά να βγει και να πει «με το νι και με το σίγμα» τι έγινε. Ποιος φταίει και δεν ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση και τι ακριβώς έγινε.
Αυτό που επίσης προσπαθούσαν να εξηγήσουν στον Βασίλη Κωνσταντίνου τα μέλη των συνδέσμων ήταν τι γίνεται με την ΓΗΠΕΛ και ποιες είναι οι ευθύνες που πρέπει να αναλάβει ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού. Έτσι ώστε να ξέρει και αυτός τι ακριβώς ευθύνες προκύπτουν για την πράσινη ΠΑΕ από το πρότζεκτ του Βοτανικού.
Από τη στιγμή μάλιστα που ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε πως όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη, οι εκπρόσωποι της «Θύρας 13» μετέθεσαν τις ανακοινώσεις για νέες κινητοποιήσεις τους για εκείνη την ημέρα.
Το παρών στον «Τάφο του Ινδού» έδωσε και ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης με τον παλαίμαχο άσο του Τριφυλλιού κάποια στιγμή να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδάει τον ύμνο, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους
http://www.prasinanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου