Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Ομπράντοβιτς: «Δεν θέλω να γίνουμε ποδόσφαιρο. Σκέφτομαι να φύγω»


Ομπράντοβιτς: «Δεν θέλω να γίνουμε ποδόσφαιρο. Σκέφτομαι να φύγω»

ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε στην συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια αρχικά στην ομάδα μου και στους παίκτες μου για την πρόκριση στο Final Four. Ήταν μία πολύ δύσκολη πρόκριση.

Είναι η πρώτη φορά που παίζαμε πέντε παιχνίδια για να πάμε σε Final Four. Υπήρχε άγχος και όπως σε κάθε σημαντικό παιχνίδι που είχαμε στο ΟΑΚΑ ο κόσμος μας ήταν κοντά μας. Αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο κατάλαβα ότι αυτός ο κόσμος θα είναι η δύναμη μας. Για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστώ.
Δυστυχώς στο τέλος φτάσαμε να αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε ενώ θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς πιο νωρίς. Πραγματικά λυπάμαι που κερδίσαμε έτσι. Πιστεύω ότι σε θέματα τακτικής κυριαρχήσαμε αλλά στο τέλος οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν το ματς.
Πρέπει να συγχαρούμε και την Μακάμπι για τον τρόπο που αγωνίστηκε και στα πέντε ματς», τόνισε αρχικά.
Σε ερώτηση για το τι τον κάνει περισσότερο περήφανο ως τώρα έκανε μία μικρή αναδρομή… «Το καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο για μας. Είναι γνωστό το τι έγινε. Αντιδράσαμε, φτάσαμε εδώ παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν στην πορεία και ενώ δεν ξέρουμε τι μας περιμένει του χρόνου. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται οι παίκτες μου είναι αυτό που με κάνει πραγματικά υπερήφανο. Οι παίκτες κάνουν τα πάντα και είναι πολύ σημαντικοί. Ξέρουν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο Final Four, το επίπεδο μας τώρα… δεν αρκεί. Χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες.
Σήμερα όλοι αγωνίστηκαν και όλοι βοήθησαν. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας και έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε», τόνισε.
Ρωτήθηκε επίσης αν ο Διαμαντίδης έχασε εσκεμμένα την βολή στο τέλος για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός χρόνο… «Όχι… δεν είχε ταιμ άουτ η Μακάμπι, οπότε θέλαμε και την δεύτερη βολή για να έχουν επαναφορά κάτω από το καλάθι»,
είπε και συμπλήρωσε για τον κόσμο… «Θέλω να πω και κάτι ακόμα… έδωσα συγχαρητήρια στους οπαδούς μας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δεν αντιδρούν απέναντι σε κάποιον που χρησιμοποιεί λέιζερ. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί πρέπει να μπαίνουν στο παρκέ.
Δεν μας έχουν αφήσει ούτε μία φορά όλα αυτά τα χρόνια να το απολαύσουμε. Ούτε μία φορά. Και από σήμερα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μείνω στην ομάδα. Εξαιτίας τους. Μπήκαν μέσα στο γήπεδο κάποιοι και με πλησίασαν και τους ρωτούσα, τι δουλειά έχουν μέσα στο γήπεδο. Έχω εξοργιστεί. Δεν το αντέχω αυτό. Να χοροπηδάω για να σταματήσει κάποιος το λέιζερ. Να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο. Ίσως αυτό να με βοηθήσει να αποφασίσω αν θα φύγω από αυτή την ομάδα. Δεν τους θέλω αυτούς τους φιλάθλους. Τι θέλουν; Να γίνουμε όπως στο ποδόσφαιρο. Και δεν είναι θέμα αστυνόμευσης. Είναι θέμα ηλιθιότητας».
Τέλος του ζήτησαν να κάνει μία μίνι σύγκριση με το περσινό Final Four όσον αφορά την ομάδα του… «Έχουμε διαφορετικούς παίκτες», απάντησε απλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου