Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Μακρόπουλος: «Θα αποδείξει τα πάντα ο Παναθηναϊκός»

Δημοσίευση: 29.04.12 07:16
Μακρόπουλος: «Θα αποδείξει τα πάντα ο Παναθηναϊκός»
Στην αντεπίθεση περνάει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, αναφορικά με το θέμα της Λεωφόρου, με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να τονίζει πως ετοιμάζεται μια πολύ δυνατή ομάδα που θα αποδείξει πως το γήπεδο ανήκει στους «πράσινους».
Μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη», ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκούαναφέρθηκε αρχικά στις αποτυχημένες προσπάθειές του να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη:
«Πρώτα από όλα θέλω να ρωτήσω απευθυνόμενος στο Δήμο, γιατί δεν μας ειδοποίησε και δεν μας ενημέρωσε για τις κινήσεις του. Για περίπου δύο χρόνια, όσο ήμασταν διοίκηση Πρωτοδικείου και τα χέρια μας δεμένα, ο κ. Καμίνης μας ενοχλούσε συνεχώς σχετικά με το θέμα του γηπέδου.
Από τη στιγμή που γίναμε αιρετή διοίκηση, ο Δήμαρχος εξαφανίστηκε. Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής προσπαθούσαμε να βρούμε τον κ. Καμίνη στο τηλέφωνο, χωρίς να καταστεί εφικτό. Η γραμματέας του μας είπε έχει πολλά συμβούλια και θα επικοινωνήσει μαζί μας αυτός, αλλά ούτε αυτό έχει γίνει».
Όσον αφορά στις κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση του Ερασιτέχνη, τόνισε: «Μας έπιασαν στον ύπνο, προχώρησαν σε αποφάσεις χωρίς να μας καλέσουν, λέγοντας ότι δεν είμαστε ιδιοκτήτες.
Θα αποδείξουμε τα πάντα. Ετοιμάζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα αναλάβει την υπόθεση. Αύριο έχουμε σύσκεψη, προκειμένου να εξετάσουμε όλα τα δεδομένα, ενώ στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου