Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Ανάσες… «Βγενό»


Ανάσες… «Βγενό»

Ο Βγενόπουλος ανταποκρίθηκε ήδη στη βοήθεια που ζήτησε η ΠΑΕ για τα λειτουργικά έξοδα 80,000 ευρώ σε συνεννόηση με τους άλλους μετόχους.
Στην ΠΑΕ προβλέποντας τις ανάγκες είχαν τακτοποιήσει το ταξίδι στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα την ερχόμενη Τετάρτη και το ξενοδοχείο όπου θα μείνει η ομάδα από την Τρίτη και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Από κει και πέρα, όμως, υπάρχουν λειτουργικά έξοδα, που είναι απαραίτητα για να μπορέσει η ομάδα να παίξει με κόσμο στα πλέι οφ και όχι μόνο.

Από χθες σας αναφέραμε ότι από την ΠΑΕ έχουν ζητήσει βοήθεια από μετόχους με στόχο να συνεισφέρουν γι' αυτά τα έξοδα και η ομάδα τουλάχιστον να βγάλει με αξιοπρέπεια τη χρονιά. Είναι ένα ποσό που φθάνει τα 80.000 ευρώ και χρειάζεται. Ηδη έχει ανταποκριθεί σε αυτό ο Βγενόπουλος που έχει πει στην ΠΑΕ ότι από τα χρήματα που ήταν να βάλει στην ΑΜΚ και τελικά δεν έβαλε και έχουν μείνει στα ταμεία (700.000 ευρώ) μπορούν να χρησιμοποιήσουν ό,τι χρειάζεται, για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συνεισφορά και από άλλους μετόχους και είναι σε επαφή στελέχη της ΠΑΕ, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.
Εξάλλου, όπως είπαμε και χθες, στα ταμεία της ΠΑΕ έχουν απομείνει ελάχιστα χρήματα και γι' αυτό έχει γίνει αυτή η κλήση προς τους μετόχους. Φαίνεται τουλάχιστον πως ό,τι χρειάζεται να πληρώνει ο Παναθηναϊκός για τις ανάγκες των αγώνων μέχρι το τέλος της σεζόν, θα το πληρώνει.
Διότι μην ξεχνάμε ότι στα εντός έδρας παιχνίδια των πλέι οφ θα χρειαστεί να σφραγίζονται εισιτήρια, αφού η τιμωρία λήγει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Υπάρχει, όμως, η σιγουριά ότι τέτοιο πρόβλημα δεν θα υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου