Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κος Γιώργος ΚαμίνηςΑνακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, μέσω της οποίας τονίζει πως στηρίζει τον Παναθηναϊκό και πως δεν υπάρχει ζήτημα κατεδάφισης της Λεωφόρου...


στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως όχι μόνο δεν κάνει ενέργειες για να περάσει το προεδρικό διάταγμα της κατεδάφισης αλλά είναι και σύμμαχος του Παναθηναϊκού στις δύσκολες ώρες.
«Εντελώς αβάσιμα και παραπλανητικά είναι δημοσιεύματα και ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, που αφορούν την υπόθεση του γηπέδου του Παναθηναϊκού και της Διπλής Ανάπλασης.
Θέλω να καταστήσω σαφές προς όλες τις πλευρές, κυρίως όμως προς τους φίλους και οπαδούς της ιστορικής ομάδας της πρωτεύουσας, ότι ο δήμος Αθηναίων όχι μόνο δεν είναι μέρος του προβλήματος αλλά αποτελεί, σε αυτές στις δύσκολες ώρες που περνά η ομάδα, τον πλέον σταθερό σύμμαχό της.

Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα κατεδάφισης του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η δημοτική αρχή ενεργεί με απόλυτο σεβασμό στο ισχύον θεσμικό και νομοθετικό πλαίσιο και τηρεί όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα της πόλης και της ιστορικής της ομάδας.

Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, εκείνοι που έχουν προκαλέσει το πρόβλημα με πράξεις και παραλείψεις τους, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα, να εμφανίζονται, σήμερα, εν μέσω κορύφωσης της προεκλογικής περιόδου, ως τιμητές. Αυτού του είδους τα επικοινωνιακά και μικροπολιτικά παιχνίδια, πρέπει να σταματήσουν. Εκείνοι που ευθύνονται για τις παλινωδίες και τα σφάλματα του παρελθόντος, ας αναλάβουν, επιτέλους, τις ευθύνες τους ή ας σιωπήσουν.

Παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις στην ομάδα και ο δήμος Αθηναίων καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες με στόχο την οριστική λύση του ζητήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου