Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Ο μπούσουλας των ημερών


Ο μπούσουλας των ημερών

Παραμένουν χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού μπερδεμένοι για τη στάση που κρατούν όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ. Τα «γιατί» μπορώ να το κατανοήσω. Δεν έχει χρόνο ο κόσμος να ενημερωθεί. Και όταν αποφασίζει να το πράξει είτε επιλέγει πηγές που έχουν ελλιπή πληροφόρηση είτε δεν συγκρατεί πολλές πληροφορίες μαζεμένες μέσα στον ωκεανό των πληροφοριών. Συνέλεξα τα βασικά κείμενα που εξηγούν τη στάση των βασικών μετόχων της ΠΑΕ και σας τα παραθέτω μαζεμένα να τα έχετε ως μπούσουλα επειδή διαπίστωσα το τελευταίο 24ωρο ότι ακόμα και εσείς που είσαστε αναγνώστες του matigarrida έχετε απορίες πάνω σε πράγματα που έχουν καταγραφεί και εξηγηθεί.
Μια περιγραφή του τρόπου σκέψης του Γιάννη Βαρδινογιάννη καταγράφηκε πριν από σχεδόν ένα μήνα.
Έχουν διατυπωθεί πολλές ενστάσεις για τη στάση του Ανδρέα Βγενόπουλου. Ένα άρθρο που γεννά διάλογο και λύνει απορίες είναι αυτό εδώ.
Ξαφνιάστηκαν αρκετοί με τη θέση του Νικόλα Πατέρα στη συνάντηση με τους παλαίμαχους. Εάν είχαν διαβάσει αυτό το άρθρο, μάλλον θα ήταν βέβαιοι για τα λεγόμενα του πρώην προέδρου της ΠΑΕ.
Μπερδεύτηκαν πολλοί με τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς από τους αδερφούς Γιαννακόπουλους με τελευταία τη σημερινή δήλωση του Θανάση στο sentra fm. Διαβάστε τιγράφονταν εδώ στις 26 Μαρτίου.
Και βέβαια το τι ακριβώς θα συνέβαινε σήμερα, το είχατε πληροφορηθεί από χθες.
Από εδώ και πέρα; Ιδού.
Εάν βρίσκετε ενδιαφέρουσες ιστορίες τις παραπάνω, χρήσιμο θα ήταν να προσπαθήσετε με ό,τι τρόπο διαθέτει ο καθένας σας να το στείλετε σε φίλους, σε συνοδοιπόρους σας στον Παναθηναϊκό, σε όσους ενδιαφέρεστε να ξέρουν πέντε πράγματα για να μπορούν να κατανοήσουν ευκολότερα τη -ζοφερή- πραγματικότητα της εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου