Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΞΥΠΝΑ....ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝγεωργιος κοκοης
hwww.facebook.com/

Τα πράγματα είναι απλά. Η ιστορία γράφει.
1) Επι μεγαλομετόχου ΙΒΒ ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας, κατέκτησε μόλις 2 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα σε 12 χρόνια. Από αυτά το 1 πρωτάθλημα και το 1 κύπελλο οφείλονται στην ομάδα που έστησε ο ΝΠ που ανέλαβε την προεδρία μετά από πρωτοβουλία της ΠΕΚ της οποίας ηγείται ο ΑΒ.

2) Επι μεγαλομετόχου ΙΒΒ συνέβησαν τα μεγαλύτερα όργια στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου για τα οποία προφανώς, ο ΙΒΒ ένοιωσε την ανάγκη να ευχαρίστησει τον υιό του αρχιδιαπλεκόμενου ενορχηστροτή και προέδρου των Τρουμπαίων αρχιπράκτορα της Στάζι.

3) Επι μεγαλομετόχου ΙΒΒ ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αποκτήσει γήπεδο, έχοντας μάλιστα αναλάβει ο ίδιος αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τις απαιτούμενες ενέργειες, την ίδια στιγμή που η ομάδα των κρατικών επιχορηγήσεων και της ανομίας αποπεράτωσε το δικό της με τυπικές διαδικασίες.

4) Επι μεγαλομετόχου ΙΒΒ ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς ΚΑΝΕΝΑ περιουσιακό στοιχείο πέραν του έμψυχου δυναμικού του. Αντ'αυτού χρεώθηκε με δάνειο στην τράπεζα της οποίας είναι ο ίδιος μέτοχος
5) Επι μεγαλομετόχου ΙΒΒ ο Παναθηναϊκός συρικνώθηκε οπάδικα δημιουργώντας ένα κλειστό club ημετέρων συναγωνιζόμενος σε εισητήρια (μέσω ticket cl.) τον ιωνικό, τον ατρόμητο και την κέρκυρα.

6) Επι μεγαλομετόχου ΙΒΒ ο Παναθηναϊκός εμπλέχτηκε νομικά και οικονομικά σε ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα για το οποίο αν και αποκλειστικός υπεύθυνος, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να αναλάβει τις ευθύνες του και προτίθεται να σείρει τον Παναθηναϊκό σε μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες (Μιλάμε για τόση αγάπη)

7) Επι μεγαλομετόχου ΙΒΒ ο Παναθηναϊκός τιμωρείται για ένα έτος εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ρίχνει παράλληλα τον Παναθηναϊκό στην ανάγκη της γλειώδους και δυσώδους λόγω ψαρίλλας SL, η οποία τροποποιεί τους κανονισμούς τους "κάνοντας ελεημοσύνη" στον μεγαλύτερο Ελληνικό σύλλογο αλλοιώνοντας το DNA και πλήτοντας την αξιοπρέπεια του πιο περήφανου συλλόγου.

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΞΥΠΝΑ....ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου