Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ


Λύση ή πτώχευση

του ΤΑΣΟΥ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ

Λύση ή πτώχευση
Η ομάδα κρατάει ψηλά τη σημαία και νικάει στο πρωτάθλημα με τους παίκτες και τον Φερέιρα να ομολογούν ότι οι επικείμενες εξελίξεις τους επηρεάζουν, αλλά το παλεύουν αγωνιστικά, για να μην έρθει η κατάρρευση.
Την ίδια στιγμή η απόφαση της Γ.Σ είναι ξεκάθαρη. Οι μέτοχοι ζήτησαν από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να εμφανιστεί στην νέα Γ.Σ της 8ης Μαίου και να μιλήσει αναλυτικά για το πρότζεκτ του γηπέδου αναλαμβάνοντας τις όποιες υποχρεώσεις έχει από τις συμβάσεις και να προχωρήσει η ΠΑΕ στην επόμενη μέρα.
Δεν το ζήτησε μόνο ο Βγενόπουλος. Το ζήτησε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης, που εκπροσωπήθηκε και άλλοι μικρομέτοχοι.
Είναι απόφαση της Γ.Σ στην διάρκεια της οποίας έγινε γνωστό το εξώδικο που έστειλε ο Βαρδινογιάννης στον Βγενόπουλο με το οποίο σε κάποια στιγμή λέει: «Σας καλώ σχετικά με τα πεπραγμένα της διοίκησης της ΓΗΠΕΛ, να σταματήσετε την κωλυσιεργία και τις άνευ περιεχομένου «προειδοποιήσεις», να προβείτε σε αναλυτικό οικονομικό και νομικό έλεγχο και να ζητήσετε λογοδοσία για όλες τις πράξεις της διοίκησης».
Ο Τζίγκερ το ζήτησε από τον Βγενόπουλο και η Γ.Σ το αποφάσισε να παραστεί ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος στην επόμενη Γ.Σ, για να μιλήσει αναλυτικά για το πρότζεκτ του γηπέδου.
Αντε να τελειώνουμε με αυτό τον Βοτανικό μπας και δούμε επόμενη μέρα ελπίδας στην ομάδα, πριν είναι αργά και ζήσουμε πρωτοφανείς στιγμές για Παναθηναϊκό. Παίζουμε όχι απλά καθυστερήσεις, αλλά παράταση.
Ας κάνει ο Τζίγκερ αυτό που ζητάει η Γ.Σ βοηθώντας να περάσει στην επόμενη μέρα ο Παναθηναϊκός και η ιστορία θα καταγράψει ότι συνέβαλε και αυτός να μην καταστραφεί η ομάδα. Αλλιώς η ιστορία θα γράψει, ότι με μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ο Παναθηναϊκός οδηγήθηκε στην πτώχευση και το περιφερειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου