Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Ζητάει το ραντεβού με Βαρδή


Ζητάει το ραντεβού με Βαρδή

Τετάρτη, 18-04-2012 22:57
Μέχρι την Παρασκευή, ο Α.Μακρόπουλος θα έχει επικοινωνήσει με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη για να του ζητήσει να συναντηθούν και να βρουν λύση για τον Παναθηναϊκό.
Από την στιγμή που ούτε στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ βρέθηκε λύση, οι Αχιλλέας Μακρόπουλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος αποφάσισαν να κάνουν κάποιες κινήσεις προκειμένου να βγει η ομάδα και κατ' επέκταση και όλος ο σύλλογος από το τέλμα.
Ο... τυφώνας όπως έγινε γνωστό θα προσπαθήσει να βάλει τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο στο ίδιο τραπέζι, έχοντας ως στόχο αν όχι να εξαλειφθεί, τουλάχιστον να μειωθεί το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά τους.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα ζητήσει ως το τέλος της βδομάδας ραντεβού με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, προκειμένου να του μιλήσει με ειλικρίνεια για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν. Ο επικεφαλής της... μάνας του λόχου θα ζητήσει να σταματήσουν οι μηνύσεις και τα εξώδικα και να βρεθεί λύση το συντομότερο. Άλλωστε πιθανή λύση στην ΠΑΕ, θα είναι λύση και για τον Ερασιτέχνη, καθώς ο ΑΟ στο οικονομικό κομμάτι είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Αχιλλέας Μακρόπουλος δεν σκοπεύει δε καμία περίπτωση να καταθέσει τα όπλα και θα κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί η χρυσή τομή.
Συντάκτης: Φώτης Καρακούσης


http://www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου