Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Βγενόπουλος: «Παρόντες στην επόμενη μέρα»


Βγενόπουλος: «Παρόντες στην επόμενη μέρα»

Βγενόπουλος: «Παρόντες στην επόμενη μέρα»
Τα αποτελέσματα της συνάντησής του με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι πραγματικοί Παναθηναϊκοί θα είναι παρόντες στην επόμενη μέρα του Συλλόγου.
Ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να στηρίξει οικονομικά την προσπάθειά τους, στο ποσοστό που του αναλογεί, εφόσον οι συζητήσεις που θα κάνουν με τους υπόλοιπους μετόχους και επιφανείς Παναθηναϊκούς, τους οδηγήσουν στην απόφαση ανάληψης της διοίκησης της ομάδας. Παράλληλα, παρέδωσε στους παλαιμάχους, τη νομική θέση του για το θέμα της ΓΗΠΕΛ και της ανάληψης των ευθυνών της από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ ξεκαθαρίζει, μέσω της ανακοινωσης, πως ο ίδιος και όλοι οι πραγματικοί Παναθηναϊκοί θα είναι παρόντες και στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ, όποια και αν είναι αυτή...
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου.
Συναντήθηκα σήμερα με αντιπροσωπεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που έχουν αναλάβει μια προσπάθεια σωτηρίας του Συλλόγου.  Αφού με ενημέρωσαν για τις εξελίξεις της προσπάθειάς τους, τοποθετήθηκα ως ακολούθως:
1.    Κατ΄αρχήν τους εδήλωσα ότι, εφόσον μετά από τις συζητήσεις που θα κάνουν και με τους υπόλοιπους μετόχους αλλά και τους επιφανείς Παναθηναϊκούς που ενδιαφέρονται για τη σωτηρία του Συλλόγου, αποφασίσουν να αναλάβουν τη Διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα έχουν από εμένα την οικονομική στήριξη που μου αναλογεί και στην αποφασισθείσα αλλά και σε οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
2.    Τους παρέδωσα εγγράφως τη νομική θέση της ικανοποιητικής και χωρίς υπεκφυγές υλοποίησης της απαίτησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αναλάβει ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης πλήρως όλες τις νομικές και οικονομικές  υποχρεώσεις σχετικά με το γήπεδο του Βοτανικού.  Στο ίδιο θέμα τους εξήγησα ότι ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης δεν καλείται να πληρώσει χρήματα σε μένα ή στην ΠΑΕ (όπως διατείνεται η παραεπικοινωνία) αλλά μόνον να δώσει εγγυήσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω της ευθύνης των χειρισμών του.
3.    Επειδή τόσον εκείνοι όσο και εγώ, όπως και όλοι πραγματικοί Παναθηναϊκοί, θα είμαστε παρόντες και στην επόμενη μέρα του Συλλόγου, όποια και να είναι αυτή, τους συμβούλευσα να προσπαθήσουν να κρατηθούν μακριά από τον αδυσώπητο επικοινωνιακό πόλεμο που μαίνεται αυτή την περίοδο.
4.    Τέλος τους κάλεσα να χρησιμοποιήσουν το κύρος και την επιρροή που διαθέτουν προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οργανωμένους και μη, για να αποφευχθούν αυτή την κρίσιμη περίοδο φαινόμενα βίας έστω και φραστικής, τονίζοντας τους ότι αυτός είναι και ο μόνος κίνδυνος για το κύρος του Παναθηναϊκού  και για την επόμενη μέρα.  Ουδείς δικαιούται να προβαίνει σε φυσική ή φραστική βία εναντίον οποιουδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο.

σχόλιο:


Όλο το ζουμί του μέλλοντος της ομάδος βρίσκεται στο σημείο 2. Κατά τα λοιπά, για ακόμη μία φορά

 η ανακοίνωση καταδεικνύει το κύρος, την αξιοπρέπεια και το σεβασμό που εκπέμπει ο κος Βγενόπουλος 

για κάθε τι παναθηναϊκό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου