Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΔΑΥΙΔ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΟΛΙΑΘ. ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ… DAPIPA?
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΔΑΥΙΔ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΟΛΙΑΘ. ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ… DAPIPA?

Και ο επικοινωνιακός πόλεμος αρχίζει να κορυφώνεται. Επιστρατεύτηκαν και οι φίλοι απ το ποδηλατοδρόμιο Σάββας και Κόκκαλης για την αρχή. Για ορεκτικό έχουμε μαρίδα λοιπόν. Για ποτό? Τι θα πιούμε? Εγώ προτείνω DaPipa. Ποτό €γγυημένο. Ποτό που ταιριάζει μεγαυροειδήμαριδοειδή και με ποικιλίες πολλών ασπόνδυλων ΜΑΛΑΚΙΩΝ.
Η επικοινωνιακή τελική επίθεση, θα επιδιώξει την παράδοση άνευ όρων, των μετοχών τουκακού μέτοχου Βγενό (που θίχτηκε ο καψερός απ το αγαπημένο νούμερο «4» του γγυητή στο ποδηλατοδρόμιο). Ήδη δειλά δειλά από χθες το βράδυ άρχισαν οι προειδοποιητικές βολές
Συντεταγμένος ο «καλός» επικοινωνιακός μηχανισμός των €γγυητών, DERBY, Πράσινη, GOAL, sentra fm, MEGA, STAR, DPG, ΕΘΝΟΣ, PROTO THEMA, REAL, Τα νέα της Σαουδικής Αραβίας, SKYPE και μερικές δεκάδες ακόμα (για συντομία στο υπόλοιπο του άρθρου θα το αποκαλώ τούτο το επικοινωνιακό μέτωπο «Δαυίδ»), άρχισε να βάλει κατά του αντίπαλου και «κακού» επικοινωνιακού μηχανισμού του καταστροφέα Βγενό (βάλτε ελεύθερα όσα ΜΜΕ θέλετε σ αυτό το μπλοκ κι εγώ για συντομία, στο υπόλοιπο άρθρο θα το ονομάζω «ΓΟΛΙΑΘ»)
Τα επιχειρήματα του Δαυίδ είναι πως ο «χειριστής» του «ΓΟΛΙΑΘ» πρέπει άμεσα να παραδώσει τις μετοχές του, οι οποίες ανέρχονται στο πλειοψηφικό νούμερο 10-15%… για να μπορείΕΛΕΥΘΕΡΑ να επενδύσει το υπόλοιπο 85-90%.
Με λίγα λόγια, το 10-15% του ΓΟΛΙΑΘ, έχει περικυκλώσει το υπόλοιπο 85-90% του ΔΑΥΙΔ και αφού τον έχει θέσει υπό την κακή ομηρία του τον Δαυίδ (ομηρία και καλή γίνεται? Δε γίνεται…), σφίγγει ο ΓΟΛΙΑΘ επικίνδυνα τη θηλιά στο λαιμό του, απειλώντας τον με ΘΑΝΑΤΟ (δηλαδή χρεοκοπία και αφανισμό).
Βέβαια, το ότι ο κακός ΓΟΛΙΑΘ έβαλε στην ΑΜΚ το ποσοστό που του αναλογούσε σε μετρητάαπό την «τρύπια» τσέπη του και όχι από δάνεια της «Λιμενώς», πριν ο ΔΑΥΙΔ καταστρέψει τη διοίκηση της ΠΑΕ είναι ψιλά γ(ρ)άμματα.
Πάντως αυτό το « το 10-15% που περικύκλωσε το υπόλοιπο 85-90%, μου θυμίζει τα περσινάστο ποδηλατοδρόμιο. Θυμάστε? Τότε που ο Σισσέ, ο Καντέ και ο Γκοβού, είχαν περικυκλώσει εντός του αγωνιστικού χώρου, τους εκατοντάδες ανυπεράσπιστους λιμανίσιους φίλους των €γγυητών και τους χτυπούσαν, πριν ο σχολιαστής της ΝΕΤ (του Γολιάθ  ?) πει το:
« πάμε γρήγορα σε διαφημίσεις και θα επανέλθουμε για την αποφώνηση »…
Άλλος για… DaPIPA ?
fidelio  verde

3 Votes
http://www.panathinaikoskosmos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου