Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

GreenZone: Όσοι μπορούν αύριο, στις 19:30, να πάνε στον Τάφο και να χειροκροτήσουν τα κορίτσια του μπάσκετ που το αξίζουν και με το παραπάνω!


Αποθέωση για τις γυναικάρες!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα τιμήσει τα κορίτσια της Σαμαντούρα και αυτές με τη σειρά τους, θα χειροκροτήσουν τους οπαδούς που ήταν δίπλα τους όλη τη χρονιά...

Τα φίνα τα κορίτσια του μπάσκετ θα αποθεωθούν αύριο, Δευτέρα 30/4, στις 19:30 από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και θα επιβραβευθούν για τη μαγική χρονιά που χάρισαν. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλους τους φίλους του Τριφυλλιού!

Τι κι αν δεν κατέκτησαν τρόπαιο. Η μαχητική, Παναθηναϊκή ψυχή τους, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κόντρα σε ένα σύστημα που είναι αφάνταστα δύσκολο να ηττηθεί, αξίζει όσο δέκα τρόπαια.

Το απόγευμα της Δευτέρα, οι «πράσινες» παίχτριες της Σαμαντούρα θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στον Τάφο του Ινδού, που αναμένεται να είναι κατάμεστος.

Οι γυναικάρες του μπάσκετ, μαζί με τον κόσμο ήταν δεμένοι όλη τη χρονιά. Μαζί συμπορεύτηκαν στην ξέφρενη πορεία και το πανηγύρι το αξίζουν και οι δύο.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου