Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡO ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ OΧΙ!ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡO ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ OΧΙ!

Ο Τζίγγερ, κλασικός εκπρόσωπος του ελληνικού παρασιτικού καπιταλισμού, θεωρεί εαυτόν Θεό επί της γης, όπως άλλωστε και όλοι οι κληρονόμοι. Ο δημιουργός μιας δυναστείας είναι, συνήθως, πιο ευαίσθητος, πιο οξυδερκής, καθώς έχει χτίσει το οικοδόμημα και το πονάει.

Οι επίγονοι, επειδή θεωρούν δεδομένο τον πλούτο και την εξουσία που παραλαμβάνουν, δεν δέχονται καμιά αμφισβήτηση και όταν αμφισβητηθούν είναι ανελέητοι.
Αυτό συμβαίνει με το Τζίγγερ που δεν ξεχνά ούτε το συλλαλητήριο των 30.000, ούτε την αγάπη του κόσμου κατά καιρούς σε άλλους παράγοντες (Πατέρα, Βγενό, Γιαννακόπουλους), μια αγάπη που ο ίδιος ποτέ δεν εισέπραξε.
Το μέλημά του είναι να εκδικηθεί τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο οδηγώντας τον στην καταισχύνη της πτώχευσης και της διάλυσης, αλλά και εξευτελίζοντάς τον, στήνοντας τα περίφημα παραμύθια της Χαλιμάς (και του Τσάκα). Ας μην ξαφνιαστούμε, εάν δούμε τον ευτραφή Τσάκα αύριο στη ΓΣ να περιφέρει κάποιον άλλο Αλ Σαούντ ως σωτήρα (με τις ευλογίες του Τζίγγερ, φυσικά).
Ένας μέτοχος της ομάδας, ο οποίος μάλιστα λέει ότι θέλει να πάρει την ομάδα, βγάζει ανακοίνωση στην οποία προκαλεί ξεκάθαρα το μεγαλομέτοχο να είναι στη συνέλευση.Tώρα τι να λέμε, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ποιός θέλει και ποιός δεν θέλει,αν έχουν κάποιον να φοβούνται για πόλεμο αυτός είναι ο Τζίγγερ που έχει και τον τρόπο και τα μέσα να το κάνει άνετα,άλλωστε το έχει αποδείξει !!!!
Αντί λοιπόν όλοι να στηρίζουμε αυτή του κίνηση, γιατί δείχνει ότι δε κρύβεται, κάποιοι έχουν αρχίσει τα γνωστά μπαλώματα υπέρ του “ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥ”.
“Οταν το πρωϊ γράφτηκε ότι ο Bγενόπουλος δεν θα πάει στην ΓΣ άρχισε το κράξιμο από τους γνωστούς σε σάιτ και ραδιόφωνα.
Mετά, όταν δήλωσε ότι θα πάει, άρχισε το γνωστό τσουβάλιασμα, πάλι από τους ίδιους κύκλους(είναι που δεν ασχολείται ο Bαρδινογιάννης και που θέλει να τόν ξεχάσουμε).
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη είναι μικρομέτοχος στην πράσινη ΠΑΕ και θα παρευρεθεί στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη.
Έχουμε και λέμε λοιπόν…
-Βγενόπουλος-παρών
-Μακρόπουλος-παρών
-Θανάσης-παρών
Nα δω τώρα τι δικαιολογία θα βρείς πάλι..παρκαρισμένε.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρος και ζητάει ένα πράγμα: Άμεση ανάληψη των ευθυνών του ο σοφέρ και άμεση απεμπλοκή του από την ΠΑΕ. Μετά ας αναλάβει ο Βγενόπουλος, ο Πολέμης, ο Αλαφούζος, όποιος να ‘ναι τέλοσπάντων. Αρκεί να φύγει ο “ΕΓΓΥΗΤΗΣ”…τρομάρα του.
Συνοψίζοντας και μετά από όλα όσα προηγήθηκαν,προβλέπω ουδεμία σωτηρία για αύριο, εκτός κι αν βρεθεί κάποιος/οι σοβαροί επιχειρηματίες που θα πάρουν τις παρκαρισμένες μετοχές χωρίς προαπαιτούμενα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία, αλλά στην παρούσα φάση το σενάριο αυτό φαίνεται μάλλον απίθανο. Οδεύομεν – δυστυχώς – ολοταχώς προς πτώχευση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου