Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ,ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΡOΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΜΙΝΗ!Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θα συναντηθούν την Τετάρτη για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.
Μετά το θόρυβο που ξέσπασε γύρω από την πιθανή κατεδάφιση του “Απόστολος Νικολαϊδης”, ο Γιώργος Καμίνης αποφάσισε να αναδιπλωθεί και να εγκαταλείψει τα σκοτάδια… Αποδέχτηκε λοιπόν να συναντηθεί με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο, αφήνοντας κατά μέρος τις αρνήσεις και τις αόριστες απαντήσεις.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έκλεισαν ραντεβού για την Τετάρτη στις 10:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην Πλατεία Κοτζιά. Η ατζέντα των συνομιλιών είναι ανοιχτή και σκοπός είναι να λύσουν όλες τις μεταξύ τους διαφορές, που έχουν προκύψει.
Γενικότερα, το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί ένα πολεμικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και πρόθεση τους είναι να χαμηλώσουν οι τόνοι. Είναι αδύνατον για τον Καμίνη να διεκδικήσει την επανεκλογή του στη δημαρχία έχοντας απέναντι του τον κόσμου του Τριφυλλιού, αλλά και δεν συμφέρει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να βρίσκεται στα χαρακώματα με το Δήμο της Αθήνας.
Ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι ο Αχιλλέας Μακρόπουλος θα απαιτήσει εγγυήσεις για την αναγνώριση της ιδιοκτησίας του γηπέδου της Λεωφόρου, αφού αυτή είναι η κύρια επιδίωξη του. Άλλωστε στην ανακοίνωση του, ο Καμίνης δεν τοποθετήθηκε αναφορικά με την αξίωση του Ερασιτέχνη και οφείλει, επιτέλους, να το κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου