Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012


Κρατά χαμηλούς τόνους ο Βγενόπουλος


Η αλήθεια είναι πως στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος δέχτηκε αρκετά «φίλια» πυρά…
Αρκετοί μετέφρασαν την αναβολή του ραντεβού του με τον Γιάννη Αλαφούζο ως ξεκάθαρη ένδειξη ότι δεν σκοπεύει να βοηθήσει οικονομικά, ενώ το tweet του δεύτερου περί αδιαφορίας ορισμένων μετόχων θεωρήθηκε ότι τον φωτογραφίζει.
Είναι γεγονός πως στον Βγενόπουλο δεν άρεσε η νέα επίθεση που δέχτηκε, όμως στην παρούσα φάση δεν προτίθεται να απαντήσει. Η άποψη του είναι πως πρέπει να επικρατήσει ηρεμία και ενωτικό κλίμα.
Η προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου για την εξασφάλιση της αδειοδότησης για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και άλλος ένας κύκλος αντιπαράθεσης δεν πρόκειται να ωφελήσει.
Ο Βγενόπουλος έχει ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και ελπίζει να ευοδωθεί το εγχείρημα της λαϊκής βάσης, ώστε η ομάδα να μπει σε τροχιά εξυγίανσης.
Αίνιγμα η συνδρομή του
Στους αρχικούς υπολογισμούς του ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρούσε ως δεδομένη τη συνδρομή του Ανδρέα Βγενόπουλου. Υπολόγιζε ότι ο Mr MIG θα έθετε στη διάθεση του το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που πήρε πίσω μετά την παραίτηση του ΔΣ (200.000 ευρώ έχουν ξοδευτεί και δεν επιστράφηκαν).
Ωστόσο ο Βγενόπουλος διατηρεί ενδοιασμούς, κυρίως στο κομμάτι της ανάληψης των ευθυνών της ΓΗΠΕΛ. Πιστεύει ότι η ΠΑΕ δεν καλύπτεται και το έχει επισημάνει στον Αλαφούζο. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως θα συνεισφέρει με ένα μικρότερο ποσό, που θα το αποφασίσει αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου