Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

...έστειλε τον εκπρόσωπό τους ...


Ο Τσάκας προσπαθεί να σταματήσει τον Μακρόπουλο!

    Ο Τσάκας προσπαθεί να σταματήσει τον Μακρόπουλο!
Τα έργα και οι ημέρες του Αχιλλέα Μακρόπουλου είναι φανερό ότι έχουν ενοχλήσει κάποιους, αφού ήθελαν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Έτσι μια ακόμη κίνηση ήρθε να προστεθεί στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και σε όσους προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν ότι όλα έχουν γίνει μια χαρά στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης!

Στα χέρια του Αχιλλέα Μακρόπουλου είναι μια επιστολή ενός δήθεν πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας (δια χειρός Βλάση Τσάκα), με την οποία ζήτησε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να συζητήσουν στο διάστημμα 7-11 Μαίου για την μάνα του λόχου!

Ο στόχος προφανής. Να μην κάνει καμία κίνηση ο Ερασιτέχνης για να διαφυλάξει τα δικαιωμάτά του και να επιτρέψει σε όσους θέλουν να κάνουν τράμπα εν μια νυκτί (πατώντας στην τροπολογία Μπιρμπίλη) τη Λεωφόρο με τις αίθουσες, την... στέρνα και το "μίνι" κλειστό στον Βοτανικό!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη εννοείται ότι δεν έφαγε το νέο παραμύθι του Τσάκα, με τους... πρίγκιπες του γλυκού νερού (Φαϊσάλ μπιν Αμπτουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπτουλαζίζ Αλ Σαούντ) και έστειλε τον εκπρόσωπό τους στον... αγύριστο!

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί όσους έβαλαν σε αυτή την περιπέτεια τον Ερασιτέχνη, διακινδυνεύοντας να χαθεί η Λεωφόρος και γι' αυτό ζήτησε ήδη απ' όλα τα κόμματα να πάρουν σαφή θέση.

Το περίεργο είναι ότι της λογικής Τσάκα, ήταν σήμερα και ένας ακόμη πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και ρωτούσε δεξιά και αριστερά, για ποιο λόγο ο Ερασιτέχνης ξεψαχνίζει την υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης;
Προφανώς και αυτός ήθελε η "μάνα του λόχου" να... κοιμάται και η Λεωφόρος να γκρεμίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου