Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012


Δεν αγγίζουν τα πυρά τον

 Βγενόπουλο


Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν εξεπλάγη από

 τα πυρά που δέχθηκε από τη βαρδινογιαννική «αυλή» κατά τη διάρκεια του

 Σαββατοκύριακου.


Ορισμένοι κύκλοι, φίλα προσκείμενοι στον μεγαλομέτοχο, μετέφρασαν την αναβολή του ραντεβού του με τον Γιάννη Αλαφούζο ως ξεκάθαρη ένδειξη ότι δεν σκοπεύει να βοηθήσει οικονομικά, ενώ το σχόλιο του δεύτερου στο twitter περί αδιαφορίας ορισμένων μετόχων θεωρήθηκε ότι τον «φωτογραφίζει».

Η συνήθης πρακτική των κύκλων του μεγαλομετόχου και αυτών που τα συμφέροντά τους συνδέονται με τον Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση είναι η άσκηση συκοφαντικών επιθέσεων και δυσφημητικών δημοσιευμάτων εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου, θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος θα λησμονήσει πως είναι ο μόνος που έχει βάλει 22 εκ. Ευρώ τα τελευταία 4 χρόνια και ο μόνος έχει προσφέρει ένα όραμα στον κόσμο του Τριφυλλιού. Αναμενόμενη, λοιπόν, ήταν η νέα επίθεση που δέχθηκε, όμως στην παρούσα φάση δεν προτίθεται να απαντήσει. Η άποψή του είναι πως πρέπει να επικρατήσει ηρεμία και ενωτικό κλίμα. Η προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου για την εξασφάλιση της αδειοδότησης για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και άλλος ένας κύκλος αντιπαράθεσης δεν πρόκειται να ωφελήσει.

Ο Βγενόπουλος, παρότι δε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, έχει ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και ελπίζει να ευοδωθεί το εγχείρημα της λαϊκής βάσης, ώστε η ομάδα να μπει σε τροχιά εξυγίανσης.

Εν αναμονή της συνδρομής του

Ο Γιάννης Αλαφούζος, όταν μιλούσε για εξασφάλιση 4,2 εκ. Ευρώ υπολόγιζε στη συνδρομή του Ανδρέα Βγενόπουλου. Θεωρούσε ότι ο Mr. MIG θα έθετε στη διάθεση του το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που πήρε πίσω μετά την παραίτηση του ΔΣ (200.000 ευρώ έχουν ξοδευτεί και δεν επεστράφησαν, αλλά ηθελημένα αποσιωπήθηκε τούτο από τα ΜΜΕ).

Εντούτοις, ο Βγενόπουλος διατηρεί ενδοιασμούς, κυρίως όσον αφορά στο κομμάτι της ανάληψης των ευθυνών της ΓΗΠΕΛ από τον Τζίγγερ. Πιστεύει ότι η ΠΑΕ δεν καλύπτεται από τις υποσχέσεις του μεγαλομετόχου, αφού δεν υπάρχει γραπτή ανάληψη των οικονομικών και ποινικών ευθυνών που μπορούν να προκύψουν από ενδεχόμενες μηνύσεις, γεγονός που έχει επισημάνει στον Αλαφούζο. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως θα συνεισφέρει με ένα μικρότερο ποσό, το οποίο θα αντιστοιχεί στο 11% των χρημάτων που θα συγκεντρώσει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προσφέρει μεγαλύτερη συνδρομή εάν οι ανάγκες το επιβάλλουν.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2012/05/den-aggizoun-ta-pyra-ton-vgenopoulo.html#ixzz1wCPuFR1S

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου