Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

...ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟ...ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ «ΚΡΗΤΙΚΟ» ΓΑΛΑ?«NJV ATHENS PLAZΑ» – ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ «ΚΡΗΤΙΚΟ» ΓΑΛΑ?

Εγώ λοιπόν, που λέτε, έμαθα κάποια πραγματάκια απ το διαδίκτυο χθες το μεσημέρι και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες…
Ήταν λέει, στο «NJV ATHENS PLAZΑ» λέει, , στο ξενοδοχείο των €γγυητών δηλαδή λέει, κάποιοι νεαροί λέει, με γιαούρτια κι αυγά λέει και «τεντυ-μπόισαν» με τα αυγογιαούρτια τους τούτοι οι νεαροί λέει, πάνω στον manager Τσάκ-αςς. Λέει… Και είναι αλήθεια αυτό. Είδα και φωτογραφίες!
Να ρωτήσω δυο πραματάκια κι εγώ ρε παιδιά? Σου ορκίζομαι ότι οι ερωτησούλες που θα κάνω, δεν απαιτούν γνώσεις αστροφυσικής ούτε ερευνητικής ιατρικής για ν απαντηθούν…
Το λοιπόν, ερωτησούλα πρώτη:
Δίνει συνέντευξη ο υποψήφιος αγοραστής των μετοχών της εταιρίας βιτρίνα* των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, στο ίδιο το ξενοδοχείο τους, με οργανωτή τούτης της συνέντευξης τον ίδιο άνθρωπο που οργάνωσε την υπερ-υπογραφή του αλησμόνητου MoU του περασμένου Νοέμβρη με άλλον Πρίγκιπα, σε εποχές που η φύλαξη Πολιτικών και σημαντικών για τη χώρα επιχειρηματιών φυλάσσονται επί 24ώρου… και μπουκάρουν όποιοι θέλουν στο ξενοδοχείο των Βαρδινογιάννηδων, με όλη τους την άνεση, με γιαούρτια και αυγά στα χέρια, διασχίζουν του φυλασσόμενους κοινόχρηστους χώρους υποδοχής (πόρτα, διάδρομοι κλπ) με τα συστήματα παρακολούθησης (κάμερες κλπ) σε λειτουργία και σου κάνουν τέτοιο χουνέρι? Μα στον υποψήφιο αγοραστή των Βαρδινογιάννηδων? Στο ίδιο τους το ξενοδοχείο? Στο Σύνταγμα?
Απάντηση Α: Τα γιαούρτια ήταν από «κρητικό» πρόβειο γάλα…
Απάντηση Β: Τα μέτρα ασφαλείας του ξενοδοχείου, στο οποίο δίνει συνέντευξη μέλος της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, είναι για… γιαούρτια!
Διαλέγεις και παίρνεις φίλε μου την απάντηση που σε συμφέρει…
Ερωτησούλα δεύτερη:
Τούτος ο Τσάκας ρε παιδιά, το τελευταίο τρίμηνο, έχει πάρει καμιά 200 κιλά στη σιλουέτα του ή μου φαίνεται? Θέλω να πω πως, και στο σπίτι σου να είσαι, στη Μαλακάσα (ας πούμε) και να σου φύγει το γιαούρτι απ το χέρι (αδέξια κίνηση ας πούμε) πόσο δύσκολο είναι να ΜΗΝ βρει τον manager Τσάκ-αςς???
Απάντηση: …
Αν υποψιαστώ, πως μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι της χρονιάς στο ΟΑΚΑ με την ομάδα των Βαρδινογιάννηδων (υπέθεσε όποια θέλεις – δημοκρατία έχουμε), δεν δούλεψαν και οι κάμερες στο ξενοδοχείο των Βαρδιγιάννηδων στη συνέντευξη της χρονιάς (μη σου πω και 30ετίας)… ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟ (με τη φωνή της μίας και μοναδικής Σαπφούς Νοταρά)
* βιτρίνα: εννοώ την εταιρία μέσω της οποίας έγιναν γνωστοί ΠΑΝΤΟΥ.
fidelio verde

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου