Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Ψήφος εμπιστοσύνης...


Ψήφος εμπιστοσύνης στον Μακρόπουλο

Ελλείψει επενδυτών, στόχος για μια ακόμη χρονιά θα είναι η εξυγίανση των τμημάτων, με το βάρος να πέφτει στις ακαδημίες. Αναθεώρησε περί παραίτησης ο Μακρόπουλος μετά από τη στήριξη του Δ.Σ.


Άλλη μια δύσκολη χρονιά αναμένεται να είναι η επόμενη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης αποφασίστηκε να μην υπάρχει καμία απόκλιση από όλα όσα είχαν συμφωνηθεί και ψηφιστεί στην τελευταία Γενική Συνέλευση, κάτι που σημαίνει οτι τα τμήματα θα ενισχυθούν οικονομικά μόνο με χορηγίες και δωρεές, ελλείψει ενδιαφέροντος από επενδυτές που θα μπορούσαν να συνδράμουν στο να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα τμήματα της «μάνας του λόχου». Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οργανωθούν ερασιτεχνικά και να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες, που ήδη από τη φετινή χρονιά γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Βασικός στόχος του Αχιλλέα Μακρόπουλου και των συνεργατών του είναι να υπάρξει ριζική αντιμετώπιση των παλιών χρεών κι οριστική απόσβεσή τους, προκειμένου κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσει ο Ερασιτέχνης να ανασάνει και να ξεκινήσει από υγιή βάση. Για αυτό το λόγο, ο πρόεδρος της «μάνας του λόχου» ζήτησε μια οιωνεί ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη του Δ.Σ, ούτως ώστε, εκτός των άλλων, να μπορεί να εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ, ψήφο την οποία και πήρε. Με ικανοποίηση διασαφήνισε πως κάθε ψήφος του για την ποδοσφαιρική ομάδα και τα θέματα του Παναθηναϊκού εν γένει θα περνάει πρώτα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη.

Λίγο πριν το Δ.Σ. είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για την έλλειψη στήριξης και επανέλαβε τα όσα είχε δηλώσει περί παραίτησης (βλ. εδώ). Η μαζική αντίδραση των υπολοίπων όμως που αναγνώρισαν το εξαιρετικό έργο που έχει επιτελέσει από την έναρξη της θητείας του έως σήμερα, τον ανάγκασαν να αναθεωρήσει τις απόψεις του.

Τέλος, έγινε δεκτή η παραίτηση του Τάκη Μαλακατέ από την θέση του Γενικού Αρχηγού, τον οποίον και αντικατέστησε ο Δημήτρης Μούρτος.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2012/05/psifos-empistosinis-ston-makropoulo.html#ixzz1wLL263y3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου