Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ:«ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ»Στην εμπειρία που διαθέτει ο Παναθηναϊκός για να προσαρμοστεί στους τελικούς της Α1, μετά το Final 4 της Ευρωλίγκας, στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αναγνώρισε τις δυσκολίες, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.
Αρχικά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε: «Θα ήθελα για ακόμα μία φορά να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που έφερε στην Κωνσταντινούπολη. Ήταν κάτι καταπληκτικό. Συγχαρητήρια».
Συνεχίζοντας, ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στους τελικούς: «Σύμφωνα με την εμπειρία μου, ύστερα από ένα Final 4, πάντοτε τα πράγματα είναι δύσκολα. Οτιδήποτε και να συμβεί, είτε στεφθείς πρωταθλητής είτε έρθεις τελευταίος, είναι δύσκολα.
Διαθέτουμε όμως αρκετή εμπειρία ώστε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και να εστιάσουμε στους τελικούς. Κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό, δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι, χρειάζονται τρεις νίκες.
Φυσικά, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε την εμπειρία από τα τρία παιχνίδια που έχουμε παίξει φέτος. Στο ΟΑΚΑ είχαμε τον έλεγχο, αλλά τελικά κερδίσαμε με μικρή διαφορά.
Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός έδειχνε να κερδίζει εύκολα, αλλά τελικά το έκανε μόλις με έναν πόντο. Στο Κύπελλο είχαμε εμείς το προβάδισμα, μετά το πήρε ο Ολυμπιακός και η κατάληξη του αγώνα κρίθηκε στην τελευταία επίθεση.
Τα πράγματα για τις ομάδες θα είναι πολύ δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου