Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΜΙΝΗ


Έτοιμος ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για τη συνάντηση με Καμίνη
Πανέτοιμος για τη σημερινή (02/05) συνάντησή του με τον Γιώργο Καμίνη δηλώνει στην «Πράσινη» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος.
«Το επιτελείο μου έχει αναλάβει να… τρέξει την υπόθεση. Ελπίζω με τις συζητήσεις με τον κ. Καμίνη να βρεθεί λύση για το καλό του Παναθηναϊκού και όλων των τμημάτων του», είπε αρχικά στην «Πράσινη» ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, για τη συνάντηση που θα έχει με τον Γιώργο Καμίνη σήμερα (02/05) στις 10:00.
Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είπε: «Εγώ από την πλευρά μου πηγαίνω στη σημερινή συνάντηση με καλή διάθεση μαζί με τους συνεργάτες μου και ελπίζουμε να έχουμε αίσιο τέλος, μετά την κουβέντα με τον Δήμαρχο».
Όσον αφορά στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί μετά τη συνάντηση με τον Καμίνη, στις 13:00), ο Μακρόπουλος τόνισε: «Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί άσχετα με το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον Δήμαρχο και ο κόσμος θα ενημερωθεί. Αυτό που ζητάω από τον Παναθηναϊκό λαό είναι να έχουμε κατανόηση, ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Είμαστε πανέτοιμοι».http://www.panathinaikoskosmos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου