Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Το σχόλιο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στα Πράσινα Νέα 


"Σίγουρα μιλάμε για ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι 50-50 και δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες στην κανονική περίοδο. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι στο οποίο θα κοντραριστούν δύο διαφορετικές ομάδες.
Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ ψηλή ομάδα, από τις θέσεις 1 έως 4 όλοι οι παίκτες μπορούν να σουτάρουν από παντού. Είναι μια πολύ γεμάτη ομάδα σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που λίγο έως πολύ τον ξέρουμε. Θεωρώ ότι θα κριθεί σε όποια ομάδα κάνει λιγότερα λάθη, όποιος καταφέρει να διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου του, αλλά και στους πόντους από τον πάγκο. Όποια καταφέρει να έχει μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα θα έχει και πλεονέκτημα.
Πιστεύω ότι την ώρα του αγώνα θα δούμε ποιοι παίκτες θα αποδειχθούν κλειδιά ή ποια θα είναι τα κρίσιμα ματς απ. Θα εξαρτηθεί από τα πράγματα που θα έχουν ετοιμάσει οι δύο προπονητές. Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έχουν παίξει δύο φορές μεταξύ τους και αλληλογνωρίζονται.
Εκείνο που θέλω να δω μέσα στο ματς είναι το πλάνο του Παναθηναϊκού στην επίθεση. Το πως δηλαδή θα αντιμετωπίσει τα μεγάλα χέρια και τα μεγάλα κορμιά των παικτών της ΤΣΣΚΑ. Περιμένω να δω τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ.
Ακόμα ένα στοιχείο είναι και οι βοήθειες που θα έχει ο Διαμαντίδης από τους πλάγιους. Ο Διαμαντίδης πρέπει να πάρει βοήθειες στην οργάνωση για να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι του.
Στην αντίπερα όχθη θέλω να δω πως θα αντιδράσει η ΤΣΣΚΑ στα πικ ν' ρολ του Παναθηναϊκού. Θέλω να δω πως θα αντιδράσουν τα μεγάλα της κορμιά σε αυτό και στις περιστροφές στην άμυνα. 
Τέλος θα το τονίσω για μια ακόμα φορά ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η ψυχολογία είναι διαφορετική. Η προετοιμασία που έχουν κάνει οι δύο ομάδες είναι διαφορετική. Είναι ένα παιχνίδι μιας βραδιάς, ένας ημιτελικός στον οποίο κρίνονται πολλά".
"Πράσινα Νέα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου