Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

«ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ»!!


«ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ»!!

Επειδή εμείς οι Παναθηναϊκοί με τις παραστάσεις που έχουμε απ το άθλημα τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε μαθει να «βλέπουμε» πιο πέρα απ τα προφανή οφείλουμε να παραδεχτούμε καποια πραγματάκια:
Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο φρέσκος με περισσότερη ενέργεια απ’ την δική μας ομάδα και έχει την εικόνα του νικητη και το μομέντουμ στη σειρά των τελικών και ως εκ τούτου το φαβορί μέχρι στιγμής. Το θέμα όμως δεν είναι αν χάσουμε ή αν κερδίσουμε (κάτι που θεωρό πολύ πιθανό με βάση την ικανότητα, την ποιότητα  και τον εγωισμό των περισσοτέρων παιχτών μας στην τελευταία τους ίσως μπασκετική παράσταση) φετινό πρωτάθλημα.Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης και ελπίζω ότι το βράδυ της Tετάρτης όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, να χειροκροτήσουμε όλοι και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια. 13/14 πρωταθλήματα, 8 κύπελλα, 6 ευρωπαϊκά, 5 συνεχόμενα νταμπλ, επί 15 συνεχόμενες αγωνιστικές σεζόν τουλάχιστον ένας τίτλος τη χρονιά στην τροπαιοθήκη, άπειρες νίκες επί του Ολυμπιακού, κατάκτηση τίτλου με κάθε τρόπο (3-0, 3-1, 3-2, με πλεονέκτημα, με μειονέκτημα). Φαντάζομαι βέβαια ότι όλοι έχετε καταλάβει ότι όλα αυτά έχουν με κάποιο μαγικό τρόπο αναιρεθεί από τα Μ.Μ.Ε. και αν κάποιος που δεν γνωρίζει από μπάσκετ και διαβάσει αυτά που γράφονται τις τελευταίες μέρες, θα νομίζει ότι ο γαύρος κυριαρχεί στο άθλημα αυτό εδώ και πολλά χρόνια και ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει. Γι’αυτό πρέπει εμείς να προστατεύσουμε την ομάδα και να γεμίσουμε το γήπεδο.
Σίγουρα το πρωτάθλημα όλοι το θέλουμε, αλλά περισσότερο πιστεύω μας καίει η επόμενη μέρα.
Ειδικός δεν είμαι, αλλά ούτε έχω και αρμοδιότητα για να αποφασίσω ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν. Θα ήθελα όμως να εκφέρω μια άποψη, με βάση τις λίγες γνώσεις που έχω. Οι Γιαννακόπουλοι φαίνεται ότι θα μείνουν με μικρότερο μπάτζετ. Αν μπορέσουν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τον Ζοτς (ή έστω τον Ιτούδη σαν πρώτο προπονητή), τα πράγματα απλουστεύουν. Με μια μείωση στον Διαμαντίδη και στον Μπατίστ, εξοικονομούνται κάποια χρήματα, τα οποία γίνονται περισσότερα αν τελικά φύγουν Λόγκαν, Σάτο και Μάριτς. Θεωρώ ότι Καϊμακόγλου, Βουγιούκας και Πατ Καλάθης πρέπει να μείνουν και από εκεί και μετά να βρεθούν λύσεις νεαρών ελλήνων παιχτών, που δόξα το Θεό, υπάρχουν πάρα πολλοί.
Δε ξέρω τι θα γίνει τελικά (εδώ καλά καλά δε ξέρουμε τι θα γίνει στη χώρα), αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι,είμαι δίπλα στην ομάδα, όπως άλλωστε προστάζει και το σύνθημα: «Εγω θα σε αγαπω και μην σε νοιαζει»….ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου