Τρίτη, 29 Μαΐου 2012


Η προτομή του Παπαναστασίου, τα μετάλλια του ΠΑΟ και το παράπονο των παλαιμάχων

Τα μετάλλια του Παναθηναϊκού στο αναγεννημένο τμήμα του στίβου, αλλά και το παράπονο του Άρη Καραγεώργου προς παλαιότερες διοικήσεις του Ερασιτέχνη...
Ο Κώστας Παπαναστασίου υπήρξε εκ των μεγάλων παραγόντων του Παναθηναϊκού και επί προεδρίας του ξεκίνησε η πρωτοκαθεδρία του Παναθηναϊκού στο στίβο για περισσότερα από 20 χρόνια.

Με τα αποκαλυπτήρια της προτομής ενός από τους από τους μεγαλύτερους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού, του Κώστα Παπαναστασίου, διεξήχθησαν τα δεύτερα «Παπαναστάσεια» στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας στίβου κ. Δράκος.

Παρόντες επίσης ήταν οι παλαίμαχοι αθλητές του Παναθηναϊκού ΚαλαμπάκοςΚάβουραςΡεγκούκοςΜπουφίδης και Λώλος.

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού στο στίβο Καλαμπάκος και Κάβουρας...

Στα αγωνιστικά τώρα... Η συμμετοχή των αθλητών του Παναθηναϊκού μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηρισθεί, με τη συγκομιδή 4 μεταλλίων (1 χρυσό, 2 αργυρά και 1 χάλκινο), αλλά και γενικότερα με την αγωνιστική παρουσία τους.

Τα μετάλλια που κέρδισαν οι αθλητές του Παναθηναϊκού:

ΧΡΥΣΟ
Επί κοντώ (παίδες): Κώστας Γκούτης 3.70μ

ΑΡΓΥΡΑ
Επί κοντώ: Νικολέτα Σκορδάλη 3.50μ.
Σφαιροβολία: Χρυσή Μωυσίδου (Παναθηναϊκός ΑΟ) 15.43μ.,

ΧΑΛΚΙΝΟ
Δισκοβολία: Μάγδα Κομότογλου (Παναθηναϊκός ΑΟ) 45.02μ.

Για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού το Greenzone ευχαριστεί τον παλιό πρωταθλητή Ελλάδος με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, πανελλήνιο ρέκορντμαν και Βαλκανιονίκη στο βάδην κ. Άρη Καραγεώργο. Ο παλαίμαχος άσος του βάδην ήταν ο παρουσιαστής της διοργάνωσης.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, ο κύριος Καραγεώργος εμφανώς συγκινημένος, μας εξέφρασε το παράπονο του ίδιου αλλά και άλλων παλαιμάχων αθλητών για την αδιαφορία παλαιότερων παραγόντων του Α.Ο. προς του πρωταθλητές του συλλόγου. Παράλληλα, μας εξήγησε πως ούτε ως μέλη δεν τους είχαν εγγράψει, ως φόρο τιμής για την πολυετή παρουσία τους στο Τριφύλλι. «Ο Σύλλογος ανήκει πρώτα στην ίδια την ιστορία του και μετά σε οποιονδήποτε άλλο», τονίζει ο Άρης Καραγεώργος.

ACHAEAN GENERATION


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2012/05/protomi-papapono-kai-metallia.html#ixzz1wFrqpnEu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου