Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Ενημέρωσε τους μικρομετόχους για το πλάνο του ο ΑλαφούζοςΕνημέρωσε τους μικρομετόχους για το πλάνο του ο Αλαφούζος
Το σχέδιό του για τη σύσταση εταιρείας λαϊκής βάσης που στόχο έχει να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο, ανέλυσε το απόγευμα της Τετάρτης (16/05) σε μικρομετόχους του συλλόγου, ο Γιάννης Αλαφούζος.
Το «παρών» στη συνάντηση που διεξήχθη σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας έδωσαν εκ μέρους της διοίκησης του «τριφυλλιού» και οι κ.κ Γόντικας, Σωπήλης, Κωνσταντίνου, ενώ ο Έλληνας επιχειρηματίας ενημέρωσε 39 από τους 140 συνολικά μικρομετόχους (που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους) για κάθε λεπτομέρεια του πλάνου σωτηρίας της ομάδας.
Πρώτος από την αίθουσα αποχώρησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου λίγο μετά τις 17:00 προκειμένου να μεταβεί στο Περιστέρι για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα τον ακολούθησε και ο Γιάννης Αλαφούζος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αφήνοντας τον Γόντικα να λύσει κάποιες από τις απορίες των παρευρισκόμενων.
Αυτό που ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε με απόλυτη σαφήνεια, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ήταν πως δεν πρόκειται ο ίδιος και η νέα τάξη πραγμάτων, να ανοίξει στην πράξη το κεφάλαιο της «λαϊκής βάσης», πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία για την απόκτηση του πακέτου μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Επίσης, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την απόφαση να υπάρχουν τιμές ενίσχυσης της ΠΑΕ για όλα τα βαλάντια, ώστε να συμμετάσχουν όσοι γίνεται περισσότεροι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα έχουν και δικαίωμα ψήφου.
Από την πλευρά τους οι μικρομέτοχοι αντέδρασαν θετικά στα όσα άκουσαν, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως περιμένουν να δουν πρώτα τις κινήσεις των μετόχων για να ενισχύσουν κι εκείνοι την προσπάθεια.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις πέντε και μισή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου