Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Αναβλήθηκε ο τελικός


Αναβλήθηκε ο τελικός

Μετά την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού αναβλήθηκε ο πρώτος τελικό της Α1.
Ύστερα από σύσκεψη που έγινε ανάμεσα σε εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ, της αστυνομίας και των εκπροσώπων των δύο ομάδων αποφασίστηκε να αναβληθεί ο πρώτος τελικός. Ανάλογο αίτημα είχε υποβάλει νωρίτερα και η ΓΓΑ.
Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, θα ξεκινήσει κύκλο επαφών για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθούν οι τελικοί. Στόχος του είναι να δημιουργηθούν πιο ασφαλείς συνθήκες.
Σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ δεν υπάρχει ούτε αναβολή ούτε και... τιμωρία ομάδας για επεισόδια που γίνονται εκτός γηπέδου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τιμωρηθεί για την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού και πλέον η ΓΓΑ μαζί με ΕΣΑΚΕ και Αστυνομία θα αποφασίσει πότε θα γίνει ο πρώτος τελικός... και αν θα γίνει... Γιατί δίνεται το δικαίωμα στην ΓΓΑ να διακόψει το πρωτάθλημα...
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: "Αναβάλλεται ο σημερινός πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μετά από απόφαση της Επιτροπής του Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή και της Ελληνικής Αστυνομίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου