Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Ο Αχιλλέας Μακρόπουςλο διάβασε το παρακάτω δελτίο Τύπου από την πλευρά του Δήμου.


1.28
www.prasinanea.gr: 


“Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του δημάρχου Αθηναϊων κ. Γιώργου Καμίνη, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τον πρόεδρο του, κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την προσήλωση του Δήμου Αθηναίων στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης, το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα προσφέρει μεγάλα οφέλη στους πολίτες της πρωτεύουσας, όπως βεβαίως και στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε προς τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ότι ο Δήμος αποτελεί σταθερό σύμμαχο της ιστορικής ομάδας, καθώς και ότι η σημερινή Δημοτική αρχή έχει τηρήσει πλήρως και κατά γράμμα τις υποχρεώσεις της.
Κατέστησε δε σαφές ότι ο Δήμος Αθηναίων χωρίς να απεμπολεί κανένα από τα δικαιώματά του, όπως αυτά απορρέουν από το υπάρχον νομικό και θεσμικό πλαίσιο, δεν έχει θέσει ζήτημα κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ούτε έχει ανακινήσει θέμα ιδιοκτησίας. Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του και τη στενή συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για την ευόδωση του έργου, για το οποίο συμφωνήθηκε να συσταθεί άμεσα κοινή ομάδα παρακολούθησής του”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου