Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Ούτε η ελληνορωμαϊκή στο Λονδίνο


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ούτε η ελληνορωμαϊκή στο Λονδίνο


Ούτε η ελληνορωμαϊκή στο Λονδίνο
Δίχως, τελικά, να επιτευχθεί ελληνική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έπεσε η αυλαία του παγκόσμιου προολυμπιακού τουρνουά της ελληνορωμαϊκής πάλης στην πόλη Ταϊουάν.
Οι Ξενοφώντας και Γιώργος Κουτσιούμπας στα 120 και 96 κιλά αντίστοιχα δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν μία από τις τρεις πρώτες θέσεις των κατηγοριών τους, με αποτέλεσμα να φύγουν από την Κίνα με... άδεια χέρια.

Στα 120 κιλά, ο Ξενοφώντας Κουτσιούμπας νίκησε στον πρώτο αγώνα τον Γάλλο Γιαννίκ Ζεπανιάκ με 0-1, 1-0, 2-0, όμως στα προημιτελικά ηττήθηκε 1-0, 1-0 από τον Λευκορώσο Ιοσέμπ Γκουγκοσβίλι.

Στον πρώτο γύρο των ρεπεσάζ έδειξε σημάδια κόπωσης γνωρίζοντας την ήττα με 3-0, 2-0 από τον Σουηδό Γιόχαν Μάγκνους Έουρεν. Ο Γιώργος Κουτσιούμπας, από την άλλη, στα 96 κιλά σημείωσε δύο νίκες.

Αρχικά επί του Καμπιμπούλο Αμπντουλόεφ (Τατζικιστάν) με 2-0, 1-1 και στη συνέχεια επί του Πολωνού Ντάμιαν Σέργκιουζ Φεντέροβιτς με 0-1, 1-0, 1-0.
Στον κρίσιμο αγώνα για πρόκριση στα ημιτελικά της κατηγορίας, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε 1-0, 3-0 από τον Τσέχο Νταβίντ Βάλα και αποκλείστηκε.


http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου