Κυριακή, 20 Μαΐου 2012"Κάναμε το χρέος μας, η μπάλα τώρα αλλού..."


ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ NEWSPAO.GR 22:46 

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ δήλωσε ότι η μπάλα πέρασε στα πόδια των διοικούντων.


Πως είδατε τον αγώνα και θέλουμε ένα σχόλιο για το γκολ της ΑΕΚ που ακυρώθηκε;

«Ας αρχίσουμε από το δεύτερο θέμα. Στην θέση που βρισκόμουν δεν μπορούσα να δω καθαρά και δεν έχω άποψη. Θέλω να πω όμως ένα πράγμα. Βλέπω ότι τώρα που είμαστε στο τέλος και άλλοι προπονητές μιλάνε για την διαιτησία άρα δεν ήμουν μόνο εγώ που μιλούσα και είναι αξιοπερίεργο πως στην διάρκεια της σεζόν κανείς άλλος πλην εμού δεν μιλούσε για την διαιτησία.

Θα έλεγα ότι τελείωσε μια δύσκολη περίοδος. Μείναμε μακριά από αυτό που πραγματικά θέλαμε και μόνο εμείς οι οποίοι ζούσαμε μέσα στο σύλλογο ξέραμε ότι είχαμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Για αυτό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στο ιατρικό τιμ, αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους που μας βοήθησαν.

Βεβαίως κατά την διάρκεια της χρονιάς χάσαμε το πιο σημαντικό πράγμα που ήταν η σταθερότητα και η υποστήριξη και το γεγονός ότι κερδίσαμε τα πλέι οφ χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τους τέσσερις βαθμούς που είχαμε πλεονέκτημα και βεβαίως από τη στιγμή που δεν έχω ευχάριστη γεύση στο στόμα γιατί δεν κέρδισα κάτι θα έλεγα ότι όλοι εμείς που δουλέψαμε και κυρίως οι παίκτες αξίζουν σεβασμό. Τώρα την ευθύνη την έχουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου και ενδεχομένως αν δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ ορισμένοι θα έλεγαν διάφορα. Από εδώ και στο εξής η μπάλα έχει περάσει στην άλλη πλευρά.

Και βεβαίως το θέμα είναι ότι τώρα ποια υπάρχει μονάχα ο μήνας Ιούνιος που πρέπει να ετοιμαστεί ένα ρόστερ, τα οικονομικά στοιχεία και πλέον η μπάλα είναι στο τερέν της διοίκησης,

Θα πω επίσης ότι θεωρώ πως αυτός ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος και πραγματικά επειδή είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά μέχρι που μπορεί να φτάσει. Και το λέω αυτό γιατί το αισθάνομαι και η επιθυμία μου είναι προς τους υπευθύνους που τώρα θα διοικήσουν τον σύλλογο να καταφέρουν όλα όσα χρειάζεται η ομάδα εγγυημένη την ιστορία του και τα όσα έχει καταφέρει.

Όσον αφορά τον αγώνα θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Και να πω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ. Είδαμε στο παιχνίδι πλαγιοκοπήσεις και από τα αριστερά και από τα δεξιά, κλείσαμε καλά τους χώρους και κερδίσαμε δίκαια. Από εδώ και στο εξής σκεφτόμαστε την ξεκούραση και εμείς όπως και εσείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου