Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

«Έγινε ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία»H"SportDay" μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Έγινε ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία»

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξασφάλισε τη δέσμευση του Βαρδινογιάννη πως θα αναλάβει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη ΓΗΠΕΛ και τις πιθανές δικαστικές διαμάχες με το Δήμο Αθηναίων.

Επίσης εξασφάλισε σε πρώτη φάση την οικονομική στήριξη του Ανδρέα Βγενόπουλου, πήρε τις… ευλογίες των Παύλου Γιαννακόπουλου και Νικόλα Πατέρα, προχωρά σε σχηματισμό διοίκησης, ενώ προσδοκά πλέον σε οικονομική στήριξη από οικονομικά ισχυρούς και μη φίλους της ομάδας.


«Έγινε ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία. Γυρίζουμε σελίδα, αλλά οι δυσκολίες είναι τεράστιες», δήλωσε στη "SportDay" ο Γιάννης Αλαφούζος, καθιστώντας σαφές πως παρά τις ελπίδες που γεννά η προσπάθεια που ξεκίνησε, το έργο αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο.
...........................................................
Τα επόμενα βήματα 


Στη γενική συνέλευση της ερχόμενης Τρίτης αναμένεται να οριστεί διοίκηση ώστε να πάψει να είναι ακέφαλη η ΠΑΕ. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ως μεγαλομέτοχος συμφωνήθηκε να ορίσει τα μέλη που του αναλογούν (13 τον αριθμό), ενώ θέση στο ΔΣ θα πάρει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος και υπάρχει ανοικτή πρόσκληση στον Δημήτρη Γόντικα για να επιστρέψει. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα είναι παρών στη ΓΣ, ενώ από τη στιγμή που θα οριστεί νέο ΔΣ, θα γίνουν διαθέσιμα τα 1,7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο ποσοστό των μετοχών του και θα ορίσει δύο μέλη στο νέο διοικητικό σχήμα.


Πρώτη αποστολή αυτού θα είναι η αποφυγή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού και η εξασφάλιση της αδειοδότησης με την τακτοποίηση των χρεών. Απαιτούνται περίπου 4,2 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν ήδη συγκεντρωθεί 3 εκατ. ευρώ. Μείωση του μπάτζετ, ελληνοποίηση του ρόστερ και πιθανή επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι επίσης μέσα στα πλάνα του νέου εγχειρήματος, που ποντάρει στην οικονομική στήριξη φίλων της ομάδας με οικονομική επιφάνεια, αλλά και τη συμπαράσταση του απλού κόσμου στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου