Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Φως στο τούνελ του Ερασιτέχνη


Φως στο τούνελ του Ερασιτέχνη


 Πραγματοπoιώντας το ντεμπούτο μου ως συντάκτης στο panathinaikos press και ευχαριστώντας τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν στο πρώτο κείμενο θα αναφερθώ στα του  Ερασιτέχνη, την "μάνα του λόχου" όπως συνηθίζουμε να την λέμε.
Είναι γνωστό ότι ο σύλλογος έχει χρέος κυμαίνεται απο  3 έως και 4 εκατομμύρια ευρώ. Είναι επίσης φανερό ότι λίγοι είναι αυτοί οι οποίοι έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν οικονομικά τον πρόεδρο τον Αχιλλέα Μακρόπουλο που κάνει τιτάνιες προσπάθειες για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα.

Παρόλα τα προβλήματα όμως  και ύστερα απο αρκετά χρόνια βλέπουμε ότι γίνεται μια καλή και σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες των τμημάτων. Είχα ξαναναφέρει στο blog και για την Κ20 στο ποδόσφαιρο, τους έφηβους στο μπάσκετ, τις κορασίδες στο βόλει και τους παίδες στο πόλο.
Πριν απο λίγες ημέρες μάλιστα στους Ιωνικούς αγώνες κολύμβησης που διεξήχθησαν στον Βόλο οι ακαδημίες που αποτελούταν απο παιδιά απο 8 ως 12 ετών κατέκτησαν 22 μετάλλια απο τα οποία τα  8 ήταν  χρυσά, τα 10 ασημένια και τα 4 χάλκινα.
Όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίον θα πρέπει να βαδίσουμε απο εδώ και πέρα σε όλα τα αθλήματα μιας και η οικονομική κρίση θα οδηγήσει σε τέτοιες κινήσεις.
Υ.Γ. Διάβασα στο onsports.gr ότι ο Σταθοκωστόπουλος σκέφτεται όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο να επανέρθει στο προσκήνιο και στο τμήμα βόλει. Μακάρι αυτή η φήμη να επιβεβαιωθεί, άλλωστε θεωρώ ότι και ο ίδιος έχει πολλά πράγματα ακόμα να κάνει.
1 Comment http://www.panathinaikos-press.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου