Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ «ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚOΣ»ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ «ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚOΣ»


Το έβδομο αστέρι δυστυχώς θα περιμένει μέχρι να ραφτεί στην φανέλα του Τριφυλλιού κι αυτό όχι γιατί οι πράσινοι δεν το άξιζαν, αλλά γιατί τους στέρησαν τη δυνατότητα να το διεκδικήσουν, τους στέρησαν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στην Πόλη.
Την Παρασκευή ο ημιτελικός με την ΤΣΣΚΑ άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι πράσινοι ήταν απόλυτα διαβασμένοι, πήραν διαφορά. Βέβαια αυτά έγιναν πριν πάρει τη… νάρκωση ο «ασθενής», γιατί αμέσως μετά όταν άρχισε να γίνεται περισσότερο απειλητικός, έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του, άρχισε το μεγάλο «χειρουργείο».
Ομπράντοβιτς και Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν πρέπει να έχουν υπάρξει ξανά τόσο πολύ εκνευρισμένοι, με αποτέλεσμα να πουν πράγματα που άλλες φορές θα πάλευαν πολύ και δεν θα τα έλεγαν. Η υπομονή όμως έχει και όρια. Τους ΣΤΕΡΗΣΑΝ την ευκαιρία να ράψουν το έβδομο αστέρι. Δεν έχασαν την ευκαιρία.
Κι αφού τους «έριξαν» στο μικρό τελικό, την Κυριακή έφτασαν σε σημείο να απειλήσουν Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλο πως για το αν συμβεί οποιοδήποτε επεισόδιο κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού (;) θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Παναθηναϊκός! Αυτά δεν γίνονται πουθενά!
Προφανώς δεν κατάλαβαν ότι εξόργισαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η ομάδα τους δεν έχασε επειδή δεν ήταν καλή, επειδή οι παίκτες δεν ήταν σε καλή ημέρα. Έχασε επειδή το επέλεξαν κάποιοι άλλοι. Κι όταν υπάρχει όχλος είναι λογικό μέσα στο παράλογο του θέματος να δημιουργούνται επεισόδια και ευτράπελα.
Αυτό που μένει από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης είναι πικρία και απογοήτευση. Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις των παικτών μετά το τέλος του μικρού τελικού. Με τι κίνητρο να παίξουν; Ήταν ένας αγώνας που απλά έπρεπε να γίνει χωρίς λόγο, χωρίς ουσία. Η εξάστερη ομάδα του Παναθηναϊκού είναι συνηθισμένη να διεκδικεί τίτλους. Εκεί τα δίνει όλα. Στην Κωνσταντινούπολη κάποιοι δεν ήθελαν να περάσει στον μεγάλο τελικό και εν τέλει τα κατάφεραν…
Αυτό που μένει τώρα είναι να γίνει ανασυγκρότηση. Ο στόχος του πρωταθλήματος παραμένει ζωντανός. Η σειρά των τελικών αρχίζει την Πέμπτη και οι πράσινοι θα πρέπει να ανακάμψουν κυρίως ψυχολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου