Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012


Δύσκολη η κατάσταση στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ

 ΟΛΑΝΔΕΖΟΣ ΜΑΡΙΟΣ 00:39 

Συνάντηση με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο είχαν 5 παίκτριες για να συζητήσουν για το τι μέλλει γενέσθαι για την νέα σεζόν. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟ τους ανέλυσε την τραγική κατάσταση η όποια υπάρχει με τις  παίκτριες να αναφέρουν πως θα κάνουν υπομονή. Αλλά το θέμα είναι για πόσο.


Ο κ. Μακρόπουλος μετά από επιθυμία των αθλητριών, δέχθηκε στα γραφεία του συλλόγου τις Ξανθή Μυλωνά, Έλενα Χριστοδούλου, Άννα Καρπουζά, Όλγα Μαλουσάρη και Ελένη Ιχτιάρη όπου συζήτησαν το τι μέλει γενέσθαι για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο πρόεδρος μαζί με τον γενικό αρχηγό κ. Δημήτρη Μούρτο, ανέλυσαν στα κορίτσια την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος και τους ζήτησαν υπομονή για την εξεύρεση χορηγών που θα επωμιστούν τα έξοδα του τμήματος για τη νέα σεζόν.

Ο κ. Μακρόπουλος εξέφρασε την ανησυχία του για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και μετέφερε στις αθλήτριες την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. ότι κανένα τμήμα του συλλόγου δεν θα πρωταγωνιστήσει αν δεν βρεθούν οικονομικοί πόροι.

Οι αθλήτριες από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον πρόεδρο για την εφετινή του συνδρομή στο τμήμα αλλά παράλληλα εξέφρασαν και την ανησυχία τους για το μέλλον της ομάδας.

Συζήτηση επίσης έγινε και για χρέη του συλλόγου προς τις αθλήτριες από την αγωνιστική σεζόν 2010-11. Να επισημάνουμε ότι το χρέος αφορά προηγούμενες διοικήσεις ( επί προεδρίας Κίτσιου και μετέπειτα Ρισβά) και δεν φέρει ευθύνη ο κ. Μακρόπουλος που ήταν καθόλα συνεπής στις υποσχέσεις του έως τώρα. Ο πρόεδρος δήλωσε ότι αναλόγως τα έσοδα που θα έχει ο Ερασιτέχνης τη νέα χρονιά, θα δοθεί ένα μέρος τους για την εξόφληση του χρέους προς τις αθλήτριες.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους μετά το πέρας των εθνικών εκλογών όπου θα έχει διαμορφωθεί το πολιτικό τοπίο στη χώρα μας.   

http://www.newspao.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου