Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012


Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ομπράντοβιτς

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα προτείνει στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ένα μίνιμουμ μπάτζετ ύψους 12 εκατ. ευρώ, ενώ θα παρουσιάσει το πλάνο της για την επόμενη τριετία.
Έτοιμη έχουν την πρόταση τους στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς οι ιθύνοντες της πράσινης ΚΑΕ.
Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα καθίσει το απόγευμα της Τρίτης στο ίδιο τραπέζι με τον Ζοτς και τον Δημήτρη Ιτούδη για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν είναι αυτό του μπάτζετ.
Αρχικά, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πρότειναν στον Ζοτς ένα μπάτζετ ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο ίδιος ζητούσε 15. Στη συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα της Τρίτης η πρόταση του Παναθηναϊκού θα ανέβει στα 12 εκατομμύρια ως μίνιμουμ μπάτζετ.
Παράλληλα, η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα παρουσιάσει στον Ομπράντοβιτς το δικό της πλάνο για την επόμενη τριετία. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως θα εγγυηθεί με την παρουσία της στην πράσινη ΚΑΕ τα όσα θα συμβούν τα προσεχή τρία χρόνια.
Τέλος, θα δοθεί στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς το 25% της ΚΑΕ ως ένδειξη σεβασμού στην προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Το ποια θα είναι η αντίδραση του Ζοτς θα το μάθουμε το απόγευμα της Τρίτης ελπίζοντας όλοι ότι θα πει το μεγάλο "ναι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου