Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012


Στην καλύτερη πεντάδα της Α1 ο Διαμαντίδης

Μία ακόμα ατομική διάκριση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Α1, ενώ για μία ακόμα φορά έβαλε τις ομαδικές διακρίσεις πάνω από τις ατομικές. (VIDEO)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε τον Μάιο στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας και 40 ημέρες αργότερα η ιστορία επαναλήφθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Για μία ακόμα χρονιά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης επιλέχθηκε, από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία, ως ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες της Basket League ΟΠΑΠ, αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει ξανά ότι αυτό που τον χαρακτηρίζει, πέρα απ' την ποιότητα, είναι η διάρκεια.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε δηλώσεις για το συγκεκριμένο γεγονός στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. «Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους εκτίμησαν ότι έχω θέση στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Είναι σίγουρα τιμή αυτή η διάκριση και κάθε παίκτης αισθάνεται όμορφα όταν αναγνωρίζεται η προσπάθειά του. Και πάλι όμως θα πω ότι η διάκριση αυτή, δεν είναι που μετρά περισσότερο.
Αυτό που μετράει περισσότερο είναι στο τέλος της χρονιάς να έχει κατακτήσει τίτλους η ομάδα. Αυτοί είναι που μετράνε, γι’ αυτό δουλεύουμε όλοι, όλη τη χρονιά. Κι αυτοί είναι τελικά που κρίνουν και καθορίζουν και το πόσο επιτυχημένος είναι ο κάθε παίκτης. Όχι οι ατομικές διακρίσεις…» τόνισε χαρακτηριστικά.
 http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου