Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Παναθηναϊκός: Συναντήθηκαν Αλαφούζος και Βγενόπουλος


Παναθηναϊκός: Συναντήθηκαν Αλαφούζος και Βγενόπουλος
Πραγματοποιήθηκε χθες το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, με τους δυο άνδρες να συζητούν για τις τελευταίες εξελίξεις στονΠαναθηναϊκό κι τον πρώτο να ενημερώνει τον δεύτερο για την παραχώρηση των μετοχών και τις δεσμεύσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη ΓΗΠΕΛ.
Η συνάντηση του ιδιοκτήτη του «ΣΚΑΪ» με τον «Mr MIG» ήταν προγραμματισμένη να γίνει προ καιρού, είχε ωστόσο αναβληθεί. Τελικά, οι δυο τους τα είπαν χθες με το κλίμα να είναι καλό και να περιλαμβάνει συζήτηση εφ’ όλης της… Παναθηναϊκής ύλης!
«Είμαστε σε καλό δρόμο», ήταν μια από τις ατάκες του Βγενόπουλου, ο οποίος πάντως δεν άλλαξε στάση σχετικά με τα χρήματα που είχε υποσχεθεί ότι θα βάλει στο «τριφύλλι» και επισήμανε στον Αλαφούζο πως θα συμμετέχει σε κάθε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με το ποσοστό του, το 10%.
Αν δηλαδή υπάρχουν 1,1 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, όπως είναι για παράδειγμα το ποσό που έχει συγκεντρώσει η ομάδα του Αλαφούζου, τότε εκείνος θα συμμετέχει με 110.000 ευρώ…
«Είχα πράγματι μία αξιοπρεπή συνάντηση με τον κ. Βγενόπουλο. Ηταν μία συζήτηση με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση», δήλωσε από την πλευρά του στην εφημερίδα «Goal» ο τελευταίος.http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου