Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

...στην θέση τους!


Εβαλε τα πράγματα στην θέση τους!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος και το ξεσκέπασμα του Βλάση Τσάκα που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη! 

Ο Γιάννης Αλαφούζος έπεισε για τις αγνές προθέσεις του στην παρουσίαση του σωματείου λαικης βάσης και ήταν ξεκάθαρος  και για το τώρα και για το μέλλον. Δεν έταξε λαγούς με πετραχήλια, αλλά είπε ότι στόχος είναι η ομάδα να πάει καλά στο Europa League(βάζοντας τον χαμηλότερο ευρωπαϊκό στόχο) και να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα. Στην ουσία προανήγγειλε το χτίσιμο μίας ομάδας, που θα έχει διάρκεια και κάθε χρόνο θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη.
Επίσης ο Αλαφούζος τόνισε, ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με την φορολογία και η μεταβίβαση μετοχών θα γίνει ίσως και την επόμενη εβδομάδα και όχι μέσα στο 2013 όπως ήταν η αρχική συμφωνία με τον Βαρδινογιάννη. Αν αυτό γίνει πιστεύω ότι θα κινητοποιηθεί και κόσμος για να βάλει λεφτά, βλέποντας ότι η ομάδα αλλάζει σελίδα οριστικά και αμετάκλητα.
Επίσης ο Αλαφούζος έκανε κάτι που ο Βαρδινογιάννης έπρεπε να το κάνει από τον Σεπτέμβριο. Είπε ότι δεν μιλάει με τον Τσάκα λόγω βεβαρυμένου ποινικού μητρώου και αναξιοπιστίας και παρουσίασε όλες τις καταδικαστικές αποφάσεις του. Με αυτό τον άνθρωπο να θυμίσω απλά ότι ο Βαρδινογιάννης και οι δικηγόροι του μίλαγαν τόσο καιρό και υπέγραφαν MOU και το παραμύθι πήγαινε σύννεφο.
Ηρθε ο Αλαφούζος βρήκε τα στοιχεία, τα μπουμπούνισε και τέλος με αυτό τον τύπο. Θέλει ο πρίγκιπας να μιλήσει με τον Αλαφούζο και να βάλει χρήματα; Πάει μέσω σοβαρών ανθρώπων, όπως οι άλλοι πρίγκιπες και όχι με εκπρόσωπο εναν μυθομανή και επικίνδυνο. Στο μόνο θέμα που μου φάνηκε ότι έβαλε ψηλά τον πήχυ ήταν τα 15 εκ. ευρώ από τον κόσμο.
Μεγάλο το νούμερο για αυτή την εποχή. Εγώ δεν είμαι το ίδιο αισιόδοξος και αν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη Αλαφούζου τότε ο Παναθηναϊκός σώνεται οριστικά και αμετάκλητα. Επίσης είπε και για τον Ολυμπιακό ότι την όλη φασαρία για την αδειοδότηση την  έκανε η ομάδα Πειραιά μέσω ....κύκλων, διότι φοβάται ότι μπορεί να χάσει τα λεφτά από τους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ(αν μπει ο Παναθηναϊκός παίρνει τα μισά)
ΥΓ: Η απάντηση Τσάκα στα όσα είπε ο Αλαφούζος ήταν αναμενόμενη. Βρήκε την αφορμή για να αποσύρει το ενδιαφέρον του ο πρίγκιπας , που ήρθε είδε την Αθήνα, μίλησε αλλά τα λεφτά ακόμα έρχονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου